Overslaan en naar de inhoud gaan

WordPress open source CMS

d-Media.nl Wordpress Breda

Als WordPress specialist bedenkt, ontwerpt en bouwt d-Media effectieve websites die resultaten leveren. Vanaf de eerste schets tot het ontwikkelen van maatwerk uitbreidingen, thema’s en plugins. Maar daar blijft het niet bij, we kunnen WordPress websites onderhouden en optimaliseren. Voor het overzetten van bestaande websites met andere (CMS) systemen naar WordPress, draaien we onze handen ook niet om. Hiermee biedt d-Media voor iedere bedrijfsdoelstelling de beste WordPress oplossing. 

WordPress in het kort

WordPress is een open source Content Management Systeem (CMS), hiermee heb je een solide en betrouwbare basis voor je website. Daarnaast is deze uit te breiden met een enorm aanbod aan thema’s en plugins. Zo krijgt je nieuwe website altijd precies de functionaliteiten die nodig zijn om jouw bezoekers de beste ervaring te bieden.

Door de jaren heen is er een stabiele WordPress community ontstaan, dit is een grote gemeenschap van enthousiaste ontwikkelaars die continu nieuwe functionaliteiten, thema’s en plugins programmeren. Als jouw website een functionaliteit nodig heeft die nog niet bestaat, dan bouwen de WordPress specialisten van d-Media dat gewoon voor je. Zo werkt het maatwerk van d-Media nu eenmaal.

De voordelen volgens de WordPress specialisten van d-Media

Onze collega’s zijn allemaal fan van open source software, en WordPress in het bijzonder. Dit zijn de voordelen waar zij laaiend enthousiast over zijn:

 • Het systeem is volledig vrij van licentiekosten;
 • Het heeft een efficiënt ontwikkelingstraject;
 • Je hebt keuze uit meerdere leveranciers;
 • Er is geen sprake van een vendor lock-in;
 • Het is hartstikke veilig omdat de community kritisch naar de code meekijkt;
 • Er is een heel ruim aanbod van functionaliteiten, thema’s en plugins;
 • Er is een korte ‘time to launch’ (ofwel: je hebt snel een mooie website staan).

Is WordPress geschikt voor mijn website?

WordPress is het populairste systeem ter wereld, en dat komt omdat je met dit platform echt alle kanten op kunt. Het is ooit begonnen als een systeem om makkelijk blog artikelen te publiceren, maar door alle doorontwikkelingen is dit nu nog maar één van de pluspunten.

Boven alles is WordPress heel makkelijk om te beheren. Redacteuren hebben geen training nodig om content te bewerken of te plaatsen, door de intuïtieve dashboards kan echt iedereen hier goed zijn of haar weg vinden. Met de gratis Yoast plugin kunnen dezelfde redacteuren er ook nog voor zorgen dat de SEO van die content dik in orde is. 

Daarnaast is een WordPress website altijd makkelijk uit te breiden. Zo kun je met de WooCommerce plugin je website omtoveren tot een webwinkel, inclusief betalingsverwerking, winkelwagen en productgalerijen.

Speciale WordPress plugins voor onze klanten

Als we samen een strategie voor de nieuwe website opzetten en daarbij een lijst van functionaliteiten samenstellen, kan het zijn dat we bij een functionaliteit komen die nog niet door de community is ontwikkeld. Als WordPress specialist doen we dan niet moeilijk, die plugin maken we dan gewoon zelf. Daarna stellen we deze aan de community beschikbaar.

d-Media heeft de nodige ervaring met het maken van custom thema’s en, dit zijn een paar voorbeelden:

 • Google+ bestaat niet meer, maar aan onze Google +1 button automator heeft dat niet gelegen. Met deze plugin werden er automatisch Google +1 buttons aan blogartikelen toegevoegd, die button kon je ook nog eens zelf vormgeven.
 • d-Media bestaat al een tijdje, het bewijs daarvan is dat we ook een Hyves respect-button hebben gemaakt. Met deze WordPress plugin werden er automatisch Hyves respect-buttons aan je blog artikelen toegevoegd. En die buttons waren nog mooier dan de dansende bananen.
 • Natuurlijk is er ook nog een door d-Media ontwikkelde plugin die wel de tand des tijds heeft doorstaan. Dit is de LinkedIn InShare button. Deze plugin voegt automatisch InShare buttons aan blogartikelen toe en ook hier kun je de buttons zelf vormgeven.

d-Media is jouw WordPress specialist in Breda

d-Media is in 2002 opgericht en is inmiddels één van de langst gevestigde internetbureaus in Breda. Sinds 2009 richten we ons op het ontwikkelen van websites in open source systemen, met name  WordPress en Drupal. Dankzij onze kennis van zowel oude als nieuwe webtechnieken zijn we niet afhankelijk van de standaard mogelijkheden, wij programmeren gewoon precies wat je nodig hebt.

Onze expertises binnen WordPress:

 • Een maatwerk ontwerp als WordPress thema implementeren;
 • Speciale plugins voor jouw online business ontwikkelen;
 • Via API, XML, JSON of CSV koppelingen met jouw backoffice realiseren;
 • Gehackte WordPress websites opschonen;
 • De snelheid van van trage WordPress websites optimaliseren;
 • WordPress websites veilig houden door beschikbare security updates periodiek toe te passen.

Samenwerken met d-Media

Bij d-Media werk je samen met een team van gedreven WordPress specialisten. Ons bureau is klein genoeg om het contact persoonlijk te houden, maar ook groot genoeg om de continuïteit te waarborgen.

Je kunt bij ons terecht voor maatwerk websites, process automation, website beheer en website optimalisatie. Tijdens ons werk houden we je op de hoogte, zodat je – vanuit jouw kennis en ervaring – kunt bijdragen aan de afwegingen die we maken. 

Zie je dat wel zitten? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

d-Media Wordpress specialist Breda
Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!