Op zoek naar een internetbureau voor uw Wordpress website? Welkom bij de webmakers van d-Media, webbouwers sinds 2002. We bouwen Wordpress websites vanaf de eerste schets op. We zetten bestaande websites over vanuit andere (CMS) systemen. En we ontwikkelen maatwerk uitbreidingen, thema's en plugins. Maatwerk uiteraard volgens de community standaarden!

Wordpress - Open source CMS

Wordpress is van oudsher een blogplatform. De recente ontwikkelingen maken van WordPress een volwaardig open source Content Management Systeem (CMS). Een solide fundament voor websites. En uitbreidbaar door een enorm aanbod aan - al dan niet betaalde - plugins en thema's. Zo krijgt een WordPress website de functionaliteit die u nodig heeft. De community - een grote groep enthousiaste internet ontwikkelaars - werkt aan de ontwikkeling van WordPress. Ook wij bouwen graag een nieuw nog niet bestaand onderdeel voor WordPress, mocht de gewenste functionaliteit nog niet bestaan. Zo kunnen we elke website voor u realiseren.

Voordelen van open source

 • Volledig vrij van licentiekosten
 • Efficiënt ontwikkelingstraject
 • Keuze uit meerdere leveranciers
 • Geen vendor lock-in
 • Ruim aanbod standaard functionaliteit
 • Korte TTL (time to launch)

Is WordPress geschikt voor uw website?

Het solide basisframe maakt WordPress tot een goede keuze voor websites met veel bezoek. Kenmerkend is dat het systeem erg goed omgaat met gebruikers en gebruikersrechten. Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor forums, communities en websites waar meerdere redacteuren aan werken. Voor een minder complexe website bent u waarschijnlijk beter af met WordPress, een ander open source systeem. Mocht de website groeien, kunt u later alsnog overschakelen.

d-Media: technisch specialist

We hebben uitgebreide ervaring in het maken van plugins, custom themes - zie onderstaande projecten - en integratie van diverse web services. We noemen ons dan ook graag een Wordpress specialist.

Onze Wordpress plugins

Soms lopen wij tegen functionaliteit aan die echt niet mag ontbreken in WordPress. De oplossing: maak zelf een plugin en geef deze aan de community. Hieronder onze plugins:

 • Google +1 button automator Automatically adds Google +1 buttons to your posts and lets you customize it's display methods
 • Hyves respect button
  Automatically add Hyves respect buttons to your posts. It works for single pages and loops and is display options are customizable.
 • LinkedIn InShare button
  Automatically add InShare buttons to your posts. It works for single pages and loops and is display options are customizable.

Internetbureau gevestigd in Breda

d-Media is één van de middelgrote internetbureaus in Breda. Opgericht in 2002, een stabiele en stille kracht in het levendige Bredase webwereldje. Sinds 2009 richten we ons op het ontwikkelen van websites in open source systemen, in hoofdzaak WordPress en Drupal. Maar we blijven echte programmeurs – dankzij onze kennis van HTML, PHP, MySQL, CSS en jQuery zijn we niet afhankelijk van de standaard mogelijkheden!

Samenwerken met d-Media

Bij d-Media werkt u samen met een team van vier specialisten. Klein genoeg om het contact persoonlijk te houden. Groot genoeg om de continuïteit te waarborgen. In de samenwerking vinden we het belangrijk dat u het ontwikkelingstraject goed kunt volgen. We informeren u goed zodat u – vanuit uw kennis en ervaring – kunt bijdragen aan de afwegingen die we maken.

Interesse in een WordPress website?
Is WordPress voor uw project de juiste keuze? Voelt u zich thuis bij d-Media? We maken graag persoonlijk kennis voordat we een samenwerking aangaan dus; Vraag gerust een kennismaking aan. Vrijblijvend, uiteraard!

Enkele WordPress projecten

Analysetool als instrument voor organisatieontwikkeling
Meertalige website met interactieve landkaart
Maatwerk website met rijlesplanner

Enkele WordPress artikelen

Slimmer Online: leren over online marketing met een learning management systeem

Slimmer Online is een nieuwe online marketing cursus opgezet door onze samenwerkingspartner Think Online.

Wat als jouw WordPress website doelwit is geworden van hackers...

Om te beginnen; blijf rustig, geen paniek en het komt goed. Ook al zag je ineens allerlei vreemde teksten op je website verschijnen... En kreeg je berichten van bekenden over vreemde zaken op je website...

Help, mijn WordPress site is gehacked!

Deze opmerking zien we helaas steeds vaker langskomen op Twitter en WordPress-gerelateerde forums.