Op zoek naar een WordPress specialist om je website te bouwen of te onderhouden? Welkom bij d-Media, web professionals sinds 2002. Wij bouwen WordPress websites vanaf de eerste schets op. We zetten bestaande websites over vanuit andere (CMS) systemen. En we ontwikkelen maatwerk uitbreidingen, thema's en plugins. Het resultaat? Voor iedere bedrijfsdoelstelling de beste WordPress website.

WordPress - Open source CMS

WordPress is een open source Content Management Systeem (CMS). Dit zorgt voor een solide basis voor je website. Daarnaast is het uit te breiden met een enorm aanbod aan plugins en thema’s. Zo krijgt je website altijd de functionaliteiten die het nodig heeft.

De community - een grote groep enthousiaste internet ontwikkelaars - werkt aan de ontwikkeling van WordPress. Heeft je website een functionaliteit nodig die nog niet bestaat? Dan bouwen de WordPress specialisten van d-Media dit graag voor je. Zo kunnen we voor iedere onderneming de juiste website realiseren.

Voordelen van open source volgens onze WordPress specialisten

  • Volledig vrij van licentiekosten
  • Efficiënt ontwikkelingstraject
  • Keuze uit meerdere leveranciers
  • Geen vendor lock-in
  • Ruim aanbod standaard functionaliteiten
  • Korte TTL (time to launch)

Onze WordPress plugins

Soms lopen wij tegen functionaliteit aan die echt niet mag ontbreken in WordPress. De oplossing: maak zelf een plugin en geef deze aan de community. Wij hebben veel ervaring met het maken van custom themes en plugins. Hieronder onze plugins:

  • Google +1 button automator: Automatically adds Google +1 buttons to your posts and lets you customize it's display methods.
  • Hyves respect button: Automatically add Hyves respect buttons to your posts. It works for single pages and loops and is display options are customizable.
  • LinkedIn InShare button: Automatically add InShare buttons to your posts. It works for single pages and loops and is display options are customizable.

WordPress specialist in Breda

d-Media is in 2002 opgericht in Breda en is een van de middelgrote internetbureaus in Breda. Sinds 2009 richten we ons op het ontwikkelen van websites in open source systemen, in hoofdzaak WordPress en Drupal. Maar we blijven echte programmeurs – dankzij onze kennis van HTML, PHP, MySQL, SCSS, Angular en javascript zijn we niet afhankelijk van de standaard mogelijkheden!

Samenwerken met d-Media

Bij d-Media werk je samen met een team van zeven (WordPress) specialisten. Klein genoeg om het contact persoonlijk te houden. Groot genoeg om de continuïteit te waarborgen. Naast web development kun je bij ons ook terecht voor process automation, security updates en website beheer. In de samenwerking vinden we het belangrijk dat je het ontwikkelingstraject goed kunt volgen. We informeren je goed zodat je – vanuit jouw kennis en ervaring – kunt bijdragen aan de afwegingen die we maken.

Is WordPress voor jouw project de juiste keuze? Voel je je thuis bij d-Media? We maken graag persoonlijk kennis voordat we een samenwerking aangaan. Neem daarom gerust contact op!

Heb je al een Wordpress website? Mooi! Is deze volledig veilig? Test het op http://ismijnwordpressuptodate.nl/ Praten we daarna verder!

WordPress CMS

WordPress projecten waar we trots op zijn

Analysetool als instrument voor organisatieontwikkeling
Meertalige website met interactieve landkaart
Maatwerk website met rijlesplanner

Enkele WordPress artikelen

Slimmer Online: leren over online marketing met een learning management systeem

Slimmer Online is een nieuwe online marketing cursus opgezet door onze samenwerkingspartner Think Online.

Wat als jouw WordPress website doelwit is geworden van hackers...

Om te beginnen; blijf rustig, geen paniek en het komt goed. Ook al zag je ineens allerlei vreemde teksten op je website verschijnen... En kreeg je berichten van bekenden over vreemde zaken op je website...

Help, mijn WordPress site is gehacked!

Deze opmerking zien we helaas steeds vaker langskomen op Twitter en WordPress-gerelateerde forums.