Overslaan en naar de inhoud gaan

Online processen automatiseren met Process Automation

Process automation, het automatiseren van de bedrijfsprocessen, lost inefficiënt en onoverzichtelijk werken op. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat:

  • medewerkers efficiënter kunnen gaan werken
  • er meer inzicht komt door meetbare output
  • informatie helder en op een logische plaats inzichtelijk is voor betrokkenen
  • er minder fouten worden gemaakt
  • de organisatie sneller wordt  

Stap 1 Analyse

Om processen te automatiseren, moeten we eerst weten welke processen er zijn. Een grondige analyse geeft helderheid. Vanuit die proces-scan onderzoeken we de mogelijkheden voor optimalisatie en automatisering en krijgen we een helder beeld van wat past bij jouw bedrijf.

Stap 2 Ontwerpen

Samen hebben we besloten met welke optimalisaties het bedrijf stappen vooruit kan maken. Nu gaan we aan de slag met het ontwerpen van slimme processen, die we gaan ondersteunen met webapplicaties. Dat zijn applicaties die online en dus overal beschikbaar zijn. We kiezen bewust niet voor de lokaal beschikbare software. Uiteraard kunnen de webapplicaties gekoppeld worden aan de bestaande software, zoals ERP-, CRM of andere backoffice pakketten. Met de webapplicaties kun je dus belangrijke informatie verwerken of koppelen. Uiteraard nemen we alle mogelijkheden rustig met je door.

Stap 3 Bouwen

Alle webapplicaties worden op maat gemaakt. Dat is voor ons niet meer dan logisch, want iedere organisatie heeft zijn eigen processen en wensen. We zorgen ervoor dat de applicaties makkelijk door iedereen te benaderen en te gebruiken zijn.

Stap 4 Aan de slag

Nu komt het leuke deel: jouw bedrijf kan de applicatie gaan gebruiken. Nu ga je daadwerkelijk merken waar we het samen voor doen. Tijdwinst, minder fouten, sneller schakelen. Genieten maar!

Stap 5 Beheer en updaten

Natuurlijk mag je van ons verwachten dat we de webapplicatie goed beheren en updaten, zodat de prestatie optimaal blijft. Maar we gaan verder dan dat. Wij blijven met je mee denken en onderzoeken of er nieuwe mogelijkheden en kansen komen. Zodat je over vijf jaar nog steeds de beste oplossing hebt en de process automation winst blijft opleveren!

Zullen we eens verder praten over de mogelijkheden?

Efficiënte geautomatiseerde bedrijfsprocessen dragen zonder twijfel bij aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Neem contact met ons op als je wilt onderzoeken welke processen in jouw bedrijf geoptimaliseerd kunnen worden. Wij geven je graag advies!
 

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!