Iedere organisatie heeft te maken met bedrijfsprocessen. Hoe groter de organisatie, hoe complexer deze processen worden. Tijd voor een efficiënte aanpak. Door processen te optimaliseren kun je namelijk een heleboel tijd en geld besparen! d-Media helpt om slimme processen te ontwerpen en deze te ondersteunen met webapplicaties.

Ingewikkelde en foutgevoelige processen automatiseren

Zijn je bedrijfsprocessen niet optimaal ingericht? Dan mis je misschien inzicht in de status van je aanvragen. Of je voert veel dubbele en handmatige handelingen uit. Dat kost extra tijd en geld en zorgt ervoor dat er sneller fouten gemaakt worden. Process automation lost dat op.

Er zijn genoeg redenen om je processen te automatiseren. Process automation zorgt er namelijk voor dat:

  • Je medewerkers efficiënter kunnen werken;
  • Je inzicht krijgt doordat digitale processen meetbaar zijn;
  • Je organisatie kan groeien zonder dat informatie versnipperd raakt;
  • Er minder fouten worden gemaakt;
  • Je organisatie sneller wordt.

Process automation met webapplicaties

De eerste stap naar process automation is een grondige analyse van jouw bedrijfsprocessen. Samen onderzoeken we welke mogelijkheden er zijn om deze processen te optimaliseren en automatiseren. We ontwerpen slimme processen die we ondersteunen met webapplicaties.

Bij d-Media werken onze web professionals graag met webapplicaties. Ze bieden namelijk een hoop voordelen ten opzichte van lokaal beschikbare software. Webapplicaties zijn online en dus overal beschikbaar. Daarnaast maken ze het mogelijk om belangrijke informatie te verwerken en te koppelen aan bestaande software in je organisatie. Denk bijvoorbeeld aan ERP-, CRM- of webshop software.

Webapplicaties op maat

Alle webapplicaties van d-Media zijn maatwerk. Iedere organisatie heeft natuurlijk te maken met zijn eigen processen. We luisteren goed naar de wensen van je bedrijf en gaan altijd op zoek naar de weboplossing die daar het beste bij past. 

Is de applicatie eenmaal gebouwd? Dan begint het echte werk eigenlijk pas. We beheren en updaten de webapplicatie zodat deze optimaal blijft werken. Maar we blijven ook onderzoeken of er nog nieuwe mogelijkheden en kansen te benutten zijn. Zo heb jij ook over 5 jaar nog steeds de beste oplossing (en blijf je met je process automation altijd een stap voor op je concurrent!)

Bedrijfsprocessen automatiseren met d-Media

Kunnen jouw bedrijfsprocessen ook efficiënter worden ingericht? Neem dan contact met ons op. We bouwen niet alleen webapplicaties voor process automation maar ook maatwerk websites. De ideale combinatie om jouw bedrijfsdoelstellingen te halen! Door de techniek die wij toepassen kan jij je continu blijven richten op nieuwe kansen, (duurzame) groei en vernieuwing.

Wij helpen je graag! Bel ons op 076-8880022 of mail naar support@d-media.nl