1
2
Travel Inventive is een expert in het bedenken en regelen van orginele schoolreizen en studiereizen. Ze kennen de... Lees verder
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met hun leden versterken ze het coöperatief... Lees verder

d-Media web professionals

Internetbureau voor haute couture websites

Nieuws

  • Hoe zet je een website in als middel om producten en diensten aan te bieden, om te communiceren met je klanten? Het antwoord is vaak complexer. “Wij kijken vanuit onze kennis mee, met onze technische know how maken we de blik op de horizon scherper”, aldus eigenaar Daniel Schoone.
  • Gisteravond was het zover... De uitreiking van de Splash Awars 2018! Wij waren een van die genomineerde bureaus die vol spanning uitkeken naar de uitslag.
  • And the nominees are... Wij zijn maar liefst 2 keer genomineerd voor de Splash Awards, dé prijs voor de beste Drupal projecten van het jaar!
  • Wat is dat, Marketing Automation? En wat kun je er eigenlijk mee? Dat vragen veel marketeers en ondernemers zich af. Door marketing te automatiseren haal je meer rendement uit je marketing inspanningen. Je legt namelijk op het juiste moment contact met je doelgroep, met een passende boodschap, op verschillende kanalen… volledig geautomatiseerd! Wil jij ook weten wat jouw bedrijf heeft aan Marketing Automation? Kom dan op donderdag 16 november 2017 naar de gratis kennissessie in het Blushuis in Breda!
  • Met ingang van 1 november 2016 nemen wij alle hostingactiviteiten van Dvotion over. Dvotion heeft de werkzaamheden aan de lopende projecten in een eerder stadium aan ons overgedragen. De webhosting is daar per heden bijgekomen. Voor de hostingklanten van Dvotion verandert er weinig. Alle gemaakte afspraken en voorwaarden blijven gelijk en worden door ons voortgezet. Natuurlijk zullen wij de server blijven monitoren en onderhouden zoals de klanten gewend waren.
  • Dennis Wiemer van Dvotion heeft vanwege een nieuwe uitdaging besloten met ons de samenwerking aan te gaan. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee! Dennis heeft begin juli 2016 zijn werkzaamheden aan de projecten overgedragen aan ons. Om de samenwerking voor de klanten van Dvotion zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we afgelopen tijd veel met elkaar samengewerkt. We hebben het proces zo ingeregeld dat de klanten van Dvotion volledig worden ontzorgd en zij bezig kunnen zijn met hun core business.

Pagina's

Subscribe to