1
2
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met hun leden versterken ze het coöperatief... Lees verder
Travel Inventive is een expert in het bedenken en regelen van orginele schoolreizen en studiereizen. Ze kennen de... Lees verder

d-Media web professionals

Internetbureau voor haute couture websites

Weblog

 • 16 november 2018
  0 reacties
  Daniel Schoone
  Wil je meer verkeer naar je website halen met zoekmachine optimalisatie? Erg belangrijk, want via zoekmachines kun je veel potentiële klanten binnenhalen. Als hier geen rekening mee gehouden wordt tijdens de ontwikkeling van je website, is de kans dat je bezoekers misloopt groot.
 • 12 november 2018
  0 reacties
  Daniel Schoone
  Het besluit is genomen. Er komt een nieuwe website. Je hebt duidelijk voor ogen voor wie de site bedoeld is en wat er op je site allemaal mogelijk is. Maar heb je ook al nagedacht waar jouw software aan moet voldoen? Deze keuze heeft namelijk gevolgen voor alle aspecten waarmee je tijdens de ontwikkeling, en lang erna, te maken krijgt. Belangrijk dus om hier een keuze in te maken voordat je offertes gaat aanvragen.
 • 05 november 2018
  0 reacties
  Daniel Schoone
  Heb je een bestaande website en overweeg je om een nieuwe website te laten maken? Bedenk dan vooraf of je hieruit data wilt meenemen en/of een koppeling wilt opzetten die aansluit op je bedrijfsprocessen.
 • 29 oktober 2018
  0 reacties
  Daniel Schoone
  Een goede voorbereiding creëert de juiste condities die nodig zijn om van jouw website een succes te maken. Webrichtlijnen vastleggen hoort daar zeker bij! Het maakt jouw website beter vindbaar, interactiever en responsive. Waar ligt het uitgangspunt voor jouw organisatie als het gaat om webrichtlijnen?
 • 23 oktober 2018
  0 reacties
  Daniel Schoone
  Nu je helder hebt wie jouw ideale klant is (Tip 2), is het belangrijk dat je benoemt wat de bezoeker op jouw website moet kunnen doen.
 • 09 oktober 2018
  0 reacties
  Daniel Schoone
  Tip 2 van 10: het formuleren van jouw ideale doelgroep!
 • 27 september 2018
  0 reacties
  Martijn Heesters
  Je website voldoet aan alle webrichtlijnen, is SEO geoptimaliseerd, en de online aanvragen voor je dienst of product stromen binnen. Hoe houd je het overzicht binnen alle informatiestromen?
 • 21 september 2018
  0 reacties
  Daniel Schoone
  Vandaag gaan we van start met Tip 1 van 10: het bepalen van je doelen. Weet jij waarom je een website wilt?
 • 10 september 2018
  0 reacties
  Daniel Schoone
  Het najaar komt eraan en voor je het weet is het 2019. Budgetten worden opgemaakt en nieuwe plannen voor het komend jaar worden gemaakt. Wat zijn jouw bedrijfsdoelstellingen? Wat zijn jouw marketingdoelstellingen? Is het realiseren van een nieuwe website een van jouw wensen? Of is het tijd om je huidige website een upgrade te geven? Doorloop de 10 punten alvorens je een offerte aanvraagt bij verschillende bureaus. Zo ga je goed voorbereid van start met jouw nieuwe website!
 • 12 juli 2018
  0 reacties
  Loek van Steenbergen
  De nieuwe privacywet, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is sinds 25 mei 2018 van kracht. En alsof één nieuwe wetgeving nog niet genoeg is, is er nog een nieuwe wetgeving in aantocht: de e-Privacy Verordening. Ondanks dat de invoering van die wet nog op zich laat wachten, is een goede voorbereiding op wat komen gaat belangrijker dan ooit.

Pagina's