Efficiënt automatiseren? Begin klein!

De digitale transformatie mislukt vaak. Ben jij er met jouw organisatie al mee bezig? Of is het voor jouw organisatie niet nodig? Ben jij, of zij je werknemers, nog wel bezig met werk wat echt toegevoegde waarde levert voor je klanten?

6 manieren om je website te vertalen

In de content-economie is het essentieel om je content zo snel mogelijk beschikbaar te maken in alle talen. In dit artikel bekijken we wat lokalisatie is en hoe u lokalisatie- en vertaaltechnologieën kunt gebruiken met de door ons geleverde CMS-systemen.

Frontend United 2019: Technieken en inspiratie voor jouw website of webapplicatie

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei ben ik - Lara - naar Frontend United in Utrecht geweest.

Tip 10: Bereid voor wat je zelf kan doen voor je nieuwe website

Uit ervaring blijkt dat de meeste tijd en vertraging voor livegang van een website gaat zitten in het testen van je nieuwe website en het toevoegen van content. En laten daar nu net de momenten zitten waar jij als klant vooraf actie op kan ondernemen.

Tip 9: Stel een budget vast voor je nieuwe website

“Ik wil een nieuwe website. Wat kost dat?” Een wens en een vraag die in één ademteug genoemd worden. Om de prijs te kunnen bepalen, hebben wij informatie nodig. En laat dat nu hetgeen zijn wat ontbreekt in bijna alle gevallen. Welke wensen en eisen stel jij aan een website? En weet jij of dat wat je wilt ook realistisch is voor jouw beschikbare budget?
Mis niets! Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je nu aan voor de online nieuwsbrief