Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze drijfveren

De mensen van d-Media zijn zonder uitzondering tech-nerds met een eindeloze nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden van het web. We delen een enorme technische interesse en zetten die in om huzarenstukjes van weboplossingen te bouwen die resultaten opleveren.

Omdat het altijd nòg beter kan

Die huzarenstukjes ontstaan natuurlijk niet spontaan. Die komen tot stand omdat we bij d-Media 5 aspecten als dagelijkse leidraad hanteren:

 1. We zijn nieuwsgierig. Het web staat niet stil en daarom bewegen wij door onze interesse in vernieuwingen mee. We hebben een grote motivatie om onszelf te blijven ontwikkelen en weten daardoor precies welke nieuwe ontwikkelingen jouw weboplossing nog beter, sneller en winstgevender kan maken.
 2. We zijn probleemoplossend. Iedere horde leidt tot een stap in de richting van de perfecte oplossing. Onmogelijk bestaat bij d-Media niet!
 3. We werken samen. Twee weten meer dan één. En drie weten nog meer. Jij als klant weet het beste wat je wilt en wat er bij jouw organisatie past, daarom komen we samen tot het beste resultaat en is alle interactie op basis van gelijkwaardigheid.
 4. We zijn vernieuwend. Hadden we al gezegd dat we tech-nerds zijn? Dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat we ook van nieuwe ontwikkelingen houden. Die kunnen we toepassen om nog dichter tot de beste oplossing te komen.
 5. We zijn betrokken. Verbinding is belangrijk voor ons, met jou en met het werk dat we voor jou gaan doen. We hebben een ouderwets ‘hart voor de zaak’ en doen er alles aan om samen onze doelen te halen.

Dit kun je van ons verwachten

Voordat we echt beginnen met het ontwikkelen van een weboplossing die voor je gaat werken, willen we alles van jou en je organisatie weten. Zo komen we erachter wat nu eigenlijk de echte vraag is en welk specifiek probleem er opgelost moet worden.

Daarom is de eerste fase van een project bij d-Media altijd een uitgebreide strategiesessie. Tijdens zo’n sessie kun je het volgende van ons verwachten:

 • We luisteren naar jouw behoeften en problemen. Waar lopen jullie in het dagelijkse werk tegenaan en wat zou je willen bereiken?
 • We zijn kritisch en een tikkeltje eigenwijs: we halen alles uit de kast om erachter te komen wat je ècht nodig hebt. Je kunt tenslotte alleen je doelen halen als je precies weet wat je wil bereiken.
 • We denken strategisch. Hiermee overzien we het grote geheel en verliezen we de bedrijfsdoelstellingen niet uit het oog.
 • We zijn vaklui. Wij zijn als rasechte tech-nerds altijd op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen op het web en weten die feilloos te vertalen naar jouw behoefte.
   

Zo’n strategiesessie doen we graag bij jou op locatie, maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Breda. Dan kunnen we na onze sessie meteen een potje poolen!

Boek een strategiesessie.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!