Processen zijn overal. In ons privéleven en in ons werk hebben we er continu mee te maken. En steeds meer van die processen spelen zich online af. Wij maken die processen slimmer en efficiënter. Zowel voor jou als voor je klanten.

Wij laten je efficiënter werken

De processen die jij en je team doorlopen zijn waarschijnlijk heel vanzelfsprekend. Maar wij challengen je graag. Kunnen die processen niet sneller, makkelijker en goedkoper? Vaak is er nog heel wat winst te behalen. Bijvoorbeeld door middel van nieuwe software of door bestaande software aan elkaar te knopen. Wij denken graag met je mee. We zetten een stip op de horizon en stippelen de meest efficiënte route uit om daar te komen. Door slimmer te werken verbetert je output en houd je tijd over voor taken waarmee je écht impact kunt maken.

Wij maken het je klanten makkelijk

Voordat iemand klant bij je wordt legt diegene een reis af. En hoe minder hobbels en obstakels jouw potentiële klant onderweg tegenkomt, hoe groter de kans dat hij of zij de eindstreep haalt. Wij bouwen websites en webapps die het je potentiële klant makkelijk maken. Door middel van best practises en experimenten zorgen we ervoor dat de klantreis zo soepel mogelijk verloopt.

Wij hebben passie voor techniek

Ons team bestaat uit knappe koppen met een passie voor techniek. We zijn gek op bouwen en aan elkaar knopen. Maar ons hart gaat pas echt sneller kloppen als we kunnen bijdragen aan iets groters. Als onze technische hoogstandjes ervoor zorgen dat jouw werk makkelijker wordt en jouw resultaten beter. Daarom denken we ook mee over zaken als strategie, design, interactie en psychologie. Oftewel: we zijn tech nerds met een missie.

Wij zijn strategen, designers en developers

Daniel Schoone
Daniel Schoone
Digitaal strateeg & Ondernemer
Hans van Poppel
Hans van Poppel
Digital Designer & Producer
Lara den Ronde
Lara den Ronde
Development & Support
Marcel Paans
Marcel Paans
Development
Martijn Heesters
Martijn Heesters
Development
Micha Schoone
Micha Schoone
Site building & Theming
Noël van Bree
Noël van Bree
Project & Proces
Wij helpen je graag! Bel ons op 076-8880022 of mail naar support@d-media.nl