Tech-nerds met de totaaloplossing voor jouw online processen én successen! 

Jij blij, wij blij!

Strategie, design, interactie en psychologie. Wij denken over alles na. Kunnen processen sneller, makkelijker, goedkoper? Wil je je aanpassen aan de nieuwe afstand-samenleving? Is nieuwe software de beste oplossing voor jouw bedrijf? Of is het beter als we bestaande zaken aan elkaar knopen? Wij mogen dan misschien wel tech-nerds zijn, maar dat wil absoluut niet zeggen dat wij in onze eigen ingewikkelde bubbel leven. Integendeel! Eerlijk is eerlijk, wij worden echt wel blij van technische hoogstandjes. Maar we worden nog blijer als die hoogstandjes jouw werk makkelijker maken en jouw resultaten verbeteren. En dat gaat veel verder dan alleen de techniek.

Logisch toch?

Wij dagen je uit, stellen kritische vragen, denken constructief mee. We zijn nieuwsgierig naar jou, jouw bedrijf, de interne processen, de reis die jouw klant aflegt. We willen echt alles weten. En dat is niet alleen pure nieuwsgierigheid. We zijn zo geïnteresseerd, omdat we daarna pas een stip op de horizon kunnen zetten. Om de eerste stap te bepalen en de meest logische route uit te stippelen. Zonder nieuwsgierigheid komen we nergens. Het is juist die houding die ons naar inzichten en de beste oplossingen leidt.

Tech-nerds ontmoeten?

Dat kan! Maak een vrijblijvende afspraak met ons. Binnen de kortste keren hebben we jouw vraag achter de vraag boven tafel en kun je rekenen op een eerlijk advies. Voel je welkom!

Wij zijn strategen, designers en developers

Daniel Schoone
Daniel Schoone
Digitaal strateeg & Ondernemer
Hans van Poppel
Hans van Poppel
Digital Designer & Producer
Lara den Ronde
Lara den Ronde
Development & Support
Marcel Paans
Marcel Paans
Development
Martijn Heesters
Martijn Heesters
Development
Micha Schoone
Micha Schoone
Site building & Theming
Noël van Bree
Noël van Bree
Project & Proces a.i.
Thomas Sol
Thomas Sol
Business Developer a.i.
Wij helpen je graag! Bel ons op 076-8880022 of mail naar support@d-media.nl