Jouw spin in het web

Om niet verstrikt te raken in de vele wegen van het web, heb je iemand nodig die de weg weet. d-Media is jouw spin in het web. Maak kennis met ons team.

Je weet best wat beter kan. Je weet ook prima wat je wil bereiken. Alleen niet hoe. Om niet verstrikt te raken in de vele wegen van het web, heb je iemand nodig die de weg weet. En dan het liefst ook iemand die de snelste weg weet naar jouw doelen. d-Media is de spin in zijn web. We vangen je niet, maar maken je juist vrij. 

Open je oplossing online

We laten je zien wat het web voor jou kan betekenen. Hoe het jou tijd, geld en frustraties kan besparen. Als we voor jou werken, staat alles open. We laten ons niet tegenhouden door vastgeroeste patronen of door wat mogelijk moeilijk is. Met gebruik van onze open geesten en van de open source-giganten Drupal en Wordpress halen we alles uit online om jou slimmer te laten werken. Zo open jij met ons jouw oplossing online en open je nieuwe kansen die je nu nog laat liggen. 

Ons 8-potige webteam

Ons 8-potige team webprofessionals heeft alles in huis om jou slim succesvol te maken op het wereldwijze web. Doeners en denkers. Strategen en supportpro’s. Designers en developers. 

Daniel Schoone
Daniel SchooneDigitaal strateeg & Ondernemer
Frank van Deursen
Frank van DeursenDigital designer - Frontend development
Lara den Ronde
Lara den RondeDevelopment & Support
Lex Verhoof - Manager operations
Lex VerhoofManager operations en projecten
Lilian Portheine
Lilian PortheineBusiness Developer
Liselore Verschuren
Liselore VerschurenSEO specialist - Copyright
Marcel Paans
Marcel PaansDevelopment
Micha Schoone
Micha SchooneFrontend development
Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!