1
2
Travel Inventive is een expert in het bedenken en regelen van orginele schoolreizen en studiereizen. Ze kennen de... Lees verder
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met hun leden versterken ze het coöperatief... Lees verder

d-Media web professionals

Internetbureau voor haute couture websites

Over ons

Communicatie met je doelgroep is essentieel in een tijd waarin veranderingen, onder invloed van technologische ontwikkelingen, elkaar steeds sneller opvolgen. Marketing- en bedrijfsdoelstellingen worden beschreven vanuit verschillende zienswijzen waardoor het gezamenlijk belang nog weleens uit het oog verloren raakt. Zo heeft een bedrijf enerzijds behoefte aan standaardisatie en het borgen van processen, anderzijds heeft marketing behoefte aan vrijheid en creativiteit. Wij bieden ondernemingen dé vertaalslag die nodig is om marketing- én bedrijfsdoelstellingen waar te maken met meetbaar resultaat! Wij zorgen voor communicatie oplossingen die aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep van onze klanten.

Onze passie

Het team van d-Media web professionals - actief sinds 2002 - is gepassioneerd over technisch innovatieve oplossingen op het web. We worden graag uitgedaagd om complexe marketing vraagstukken op te lossen. Dit heeft geresulteerd in dé ideale combinatie:
wij helpen onze klanten beter te communiceren met hún markt/doelgroep door de inzet van web technologie!

Wij begeven ons dan ook op de scheidslijn tussen marketing en bedrijfsontwikkeling. Wij kruipen in de huid van onze klanten en luisteren naar waar de behoefte ligt. Vanuit onze rol als hoofdaannemer, regievoerder / procesregisseur adviseren wij onze klanten bij hun strategie en vertalen deze naar de realisatie van online oplossingen. De techniek die we toepassen zien we als middel voor het vinden van nieuwe kansen, gericht op (duurzame) groei, vernieuwing en verandering. Hierbij staat samenwerking, op basis van gelijkwaardigheid, met onze klanten centraal.

Hoe we dit doen? Dat lees je hier!

Werken bij d-Media

We maken graag kennis met hoogopgeleide medewerkers met diepgaande kennis van het web en brede ervaring. Bekijk hier onze vacatures.

Onze web professionals

Daniel Schoone
Eigenaar
Open Source enthousiasteling die de snelle ontwikkelingen van het web wil inzetten voor zijn klanten.
Lara den Ronde
Frontend Developer
Loek van Steenbergen
Project Manager
Marcel Paans
Web Developer
Martijn Heesters
Senior Developer, WordPress specialist
Micha Schoone
Drupal Front-end Developer
Miranda Koreman
Allround Coördinator