Overslaan en naar de inhoud gaan

Jouw spin in het web

Om niet verstrikt te raken in de vele wegen van het web, heb je iemand nodig die de weg weet. d-Media is jouw spin in het web. Maak kennis met ons team.

Je weet best wat beter kan. Je weet ook prima wat je wilt bereiken. Alleen niet hoe. Om niet verstrikt te raken in de vele wegen van het web, heb je iemand nodig die de weg weet. En dan het liefst ook iemand die de snelste weg weet naar jouw doelen. d-Media is de spin in zijn web. We vangen je niet, maar maken je juist vrij. 

Open je oplossing online

We laten je zien wat het web voor jou kan betekenen. Hoe het jou tijd, geld en frustraties kan besparen. Als we voor jou werken, staat alles open. We laten ons niet tegenhouden door vastgeroeste patronen of door wat mogelijk moeilijk is. Met gebruik van onze open geesten en van de open source-giganten Drupal en Wordpress halen we alles uit online om jou slimmer te laten werken. Zo open jij met ons jouw oplossing online en open je nieuwe kansen die je nu nog laat liggen. 

Virtuele tour

Ontdek ons kantoor met een virtuele tour van d-Media. Bekijk hoe ons team werkt en waar we onze ideeën tot leven brengen. Van onze gezellige werkruimtes binnen ons creatief kantoor.  We laten je zien hoe we werken en waar we het allemaal doen. Kom langs en ontdek ons kantoor in deze exclusieve video van d-media.

Ons webteam

Ons veelzijdige team webprofessionals heeft alles in huis om jou slim succesvol te maken op het wereldwijze web. Doeners en denkers. Strategen en supportpro’s. Designers en developers. Maak kennis met ons team:

Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  lara
  Lara den RondeDevelopment
   lex
   Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer
   marcel
   Marcel PaansDevelopment
    Onze blogs in jouw mailbox
    Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!