Drupal

Op zoek naar een Drupal specialist om je website te bouwen of te onderhouden? Welkom bij d-Media, web professionals sinds 2002 en lid van de Drupal Association. Wij bedenken, ontwerpen en bouwen Drupal websites. Vanaf een eerste schets tot het ontwikkelen maatwerk thema's en modules. Ook onderhouden we Drupal websites, optimaliseren we deze en geven we trainingen aan eindgebruikers van dit CMS. Het resultaat? Voor iedere bedrijfsdoelstelling de beste Drupal website.

Drupal in het kort

Drupal is een open source Content Management Systeem (CMS). Dit zorgt voor een solide basis voor je website. Daarnaast is het uit te breiden met een enorm aanbod aan modules. Zo krijgt je website altijd de functionaliteiten die het nodig heeft. 

Een grote gemeenschap van programmeurs werkt aan de ontwikkeling van Drupal. Daar waar Dries Buytaert ooit als eerste met het programmeren van dit CMS is begonnen. Inmiddels is de basis van het systeem (Drupal core) zeer solide. En laat het zich makkelijk uitbreiden door veel goede modules die ook nog eens vrij beschikbaar zijn.

Heeft je website een functionaliteit nodig die nog niet bestaat? Dan bouwen de Drupal specialisten van d-Media graag een module op maat. Zo kunnen we voor iedere onderneming de juiste website realiseren.

Voordelen van open source software volgens onze Drupal specialisten

Onze collega's zijn fan van open source software. Dit zijn volgens hen enkele voordelen van open source:

 • Volledig vrij van licentiekosten
 • Efficiënt ontwikkelingstraject
 • Keuze uit meerdere leveranciers
 • Geen vendor lock-in
 • Veilig door het meekijken van de community naar de code
 • Ruim aanbod
 • Korte TTL (time to launch)

Is Drupal geschikt voor mijn website?

Het solide basisframe maakt Drupal een goede keuze voor websites met veel bezoek. Drupal biedt een modulaire opbouw, met een zeer fijnmazig in te richten rechtenstructuur. Zo leent het open source CMS zich uitermate voor klantportalen, communities, webshops en websites waar meerdere redacteuren of andere rollen vertegenwoordigd zijn. Door de modulaire opbouw, kan je site en functionaliteit altijd groeien.

De goede inrichting van interne caches, zorgt er voor dat je website altijd goed zal presteren. Drupal is met eenvoudige, als correct ingericht, instellingen geschikt voor high traffic websites.

Drupal als platform voor al jouw websites

Heb je meerdere websites online staan? Dan is Drupal als platform voor je website laten maken het onderzoeken waard. Bij d-Media hebben wij al verschillende organisaties kunnen ondersteunen in het uitrollen van een onbeperkt aantal sites op de zelfde basisinrichting van hun Drupal platform. Enkele punten van Drupal als platform waarmee jij voordeel kunt behalen:

 • Hergebruik van maatwerk code
 • Centraal onderhoud aan maatwerk code
 • Onbeperkte vrijheid in presentatie van de verschillende sites
 • Centraal onderhoud van security updates
 • 1 codebase
 • Losse databases per website

d-Media is Drupal specialist in Breda

d-Media is in 2002 gestart in Breda en is een van de lang gevestigde internetbureaus in Breda. Sinds 2009 richten we ons op het ontwikkelen van websites in open source systemen, in hoofdzaak WordPress en Drupal. Maar we blijven echte programmeurs – dankzij onze kennis van oude en nieuwe web technieken zijn we niet afhankelijk van de standaard mogelijkheden!

Op zoek naar Drupal 6, Drupal 7, Drupal 8 of Drupal 9 expertise? Onze drupalisten (drupal developers) hebben met alle versies al vele projecten gerealiseerd!

Samenwerken met d-Media

Bij d-Media werk je samen met een team van 6 Drupal specialisten. Klein genoeg om het contact persoonlijk te houden. Groot genoeg om de continuïteit te waarborgen. Naast maatwerk websites kun je bij ons ook terecht voor process automationwebsite beheer en website optimalisatie. In de samenwerking vinden we het belangrijk dat je het ontwikkelingstraject goed kunt volgen. We informeren je goed zodat je – vanuit jouw kennis en ervaring – kunt bijdragen aan de afwegingen die we maken.

Is Drupal voor jouw project de juiste keuze? Voel je je thuis bij d-Media? We maken graag persoonlijk kennis voordat we een samenwerking aangaan. Neem daarom gerust contact op!

d-Media is Drupal specialist en lid van de Drupal Association
Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!