1
2
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met hun leden versterken ze het coöperatief... Lees verder
Travel Inventive is een expert in het bedenken en regelen van orginele schoolreizen en studiereizen. Ze kennen de... Lees verder

d-Media web professionals

Internetbureau voor haute couture websites

d-Media is Drupal specialist en lid van de Drupal AssociationU zoekt een internetbureau voor Drupal diensten? Welkom bij de webmakers van d-Media, aangesloten bij de Drupal Association. We bouwen Drupal websites vanaf de eerste schets op. We zetten bestaande websites over vanuit andere systemen. We ontwikkelen custom themes en modules. En we geven trainingen voor eindgebruikers. Maatwerk volgens de laatste standaarden!

Drupal in het kort

Drupal is een open source Content Management Systeem (CMS). Het biedt een solide fundament voor websites – in jargon core of basisframe. Dit basisframe kunnen we uitbreiden met modules. Zo krijgt een Drupal website de functionaliteit die het nodig heeft. Een grote gemeenschap van programmeurs werkt aan de ontwikkeling van Drupal. Inmiddels zijn er veel goede modules vrij beschikbaar. Mocht het nodig zijn, maken we bij d-Media een module op maat. Zo kunnen we elke website realiseren.

Voordelen van open source

  • Volledig vrij van licentiekosten
  • Efficiënt ontwikkelingstraject
  • Keuze uit meerdere leveranciers
  • Geen vendor lock-in

Geschikt voor uw website?

Het solide basisframe maakt Drupal tot een goede keuze voor websites met veel bezoek. Kenmerkend is dat het systeem erg goed omgaat met gebruikers en gebruikersrechten. Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor forums, communities en websites waar meerdere redacteuren aan werken. Voor een minder complexe website bent u waarschijnlijk beter af met WordPress, een ander open source systeem. Mocht de website groeien, kunt u later alsnog overschakelen.

Internetbureau in Breda

d-Media is één van de middelgrote internetbureaus in Breda. Opgericht in 2002, dus inmiddels een bekende naam in het levendige Bredase webwereldje. Sinds 2009 richten we ons op het ontwikkelen van websites in open source systemen, in hoofdzaak Drupal en WordPress. Maar we blijven echte programmeurs – dankzij onze kennis van HTML, PHP, MySQL, CSS en jQuery zijn we niet afhankelijk van de standaard mogelijkheden!

Samenwerken met d-Media

Bij d-Media werkt u samen met een team van vijf specialisten. Klein genoeg om het contact persoonlijk te houden. Groot genoeg om de continuïteit te waarborgen. In de samenwerking vinden we het belangrijk dat u het ontwikkelingstraject goed kunt volgen. We informeren u goed zodat u – vanuit uw kennis en ervaring – kunt bijdragen aan de afwegingen die we maken. Even kennismaken? Is Drupal voor uw project de juiste keuze? Voelt u zich thuis bij d-Media? Vraag gerust een kennismaking aan. Vrijblijvend, uiteraard!