Op zoek naar een Drupal specialist om je website te bouwen of te onderhouden? Welkom bij d-Media, web professionals sinds 2002 en lid van de Drupal Association. Wij bouwen Drupal websites vanaf de eerste schets op en ontwikkelen maatwerk thema's en modules. Ook geven we vaak trainingen aan eindgebruikers. Het resultaat? Voor iedere bedrijfsdoelstelling de beste Drupal website.

Drupal in het kort

Drupal is een open source Content Management Systeem (CMS). Dit zorgt voor een solide basis voor je website. Daarnaast is het uit te breiden met een enorm aanbod aan modules. Zo krijgt je website altijd de functionaliteiten die het nodig heeft. 

Een grote gemeenschap van programmeurs werkt aan de ontwikkeling van Drupal. Inmiddels zijn er veel goede modules vrij beschikbaar. Heeft je website een functionaliteit nodig die nog niet bestaat? Dan bouwen de Drupal specialisten van d-Media graag een module op maat. Zo kunnen we voor iedere onderneming de juiste website realiseren.

Voordelen van open source volgens onze Drupal specialisten

  • Volledig vrij van licentiekosten
  • Efficiënt ontwikkelingstraject
  • Keuze uit meerdere leveranciers
  • Geen vendor lock-in
  • Ruim aanbod standaard functionaliteiten
  • Korte TTL (time to launch)

Is Drupal geschikt voor mijn website?

Het solide basisframe maakt Drupal een goede keuze voor websites met veel bezoek. Kenmerkend is dat het systeem erg goed omgaat met gebruikers en gebruikersrechten. Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor forums, communities en websites waar meerdere redacteuren aan werken.  Mocht de website groeien, kun je later alsnog overschakelen.

Drupal specialist in Breda

d-Media is in 2002 gestart in Breda en is een van de lang gevestigde internetbureaus in Breda. Sinds 2009 richten we ons op het ontwikkelen van websites in open source systemen, in hoofdzaak WordPress en Drupal. Maar we blijven echte programmeurs – dankzij onze kennis van HTML, PHP, MySQL, CSS en jQuery zijn we niet afhankelijk van de standaard mogelijkheden!

Samenwerken met d-Media

Bij d-Media werk je samen met een team van 6 Drupal specialisten. Klein genoeg om het contact persoonlijk te houden. Groot genoeg om de continuïteit te waarborgen. Naast maatwerk websites kun je bij ons ook terecht voor process automation en website beheer. In de samenwerking vinden we het belangrijk dat je het ontwikkelingstraject goed kunt volgen. We informeren je goed zodat je – vanuit jouw kennis en ervaring – kunt bijdragen aan de afwegingen die we maken.


Is Drupal voor jouw project de juiste keuze? Voel je je thuis bij d-Media? We maken graag persoonlijk kennis voordat we een samenwerking aangaan. Neem daarom gerust contact op!

d-Media is Drupal specialist en lid van de Drupal Association

Drupal projecten waar we trots op zijn

B2B en B2C website met koppeling naar PS in foodservice
Website met geïntegreerde productcatalogus
SEO geoptimaliseerde vacaturesite met Tangram koppeling
Wij helpen je graag! Bel ons op 076-8880022 of mail naar support@d-media.nl