Overslaan en naar de inhoud gaan

Drupal innovatie glinstert op de Splash Awards met WCM Vector Project

21 november 2023

WCM Vector Splash Award Winnaar d-Media

Een bekroning voor innovatie en samenwerking

Wij zijn verheugd en trots om aan te kondigen dat wij de prestigieuze Splash Award hebben gewonnen met ons baanbrekende project: WCM Vector.  Dit platform, gericht op 'smart maintenance' en 100% voorspelbaar onderhoud, is een toonbeeld van innovatie en samenwerking.

WCM Vector: kennis en technologie hand in hand

WCM Vector dient als centraal platform voor het delen van gevalideerde kennisproducten zoals tools, best practices en opleidingen. Deze producten, ontwikkeld in samenwerking met diverse partners, dragen bij aan verlengde asset lifetime, betere mobiliteit en de energietransitie in Nederland.

De kracht van Drupal: flexibiliteit en innovatie

Deze overwinning onderstreept de flexibiliteit en kracht van Drupal als CMS, waarmee we het web laten werken voor initiatieven zoals WCM Vector. Drupal biedt de structuur en gebruiksvriendelijkheid die nodig is om een uitgebreide en groeiende reeks kennisproducten toegankelijk te maken.

Samen sterker: Een partnerschap voor succes

De samenwerking tussen ons en WCM in de ontwikkeling van dit platform is een schoolvoorbeeld van hoe gezamenlijke inspanningen kunnen leiden tot uitzonderlijke resultaten. De bekroning bij de Splash Awards is een mooie erkenning van onze gezamenlijke inzet, expertise en innovatieve benadering in het gebruik van Drupal 10 en AI.

AI-Chatbot Vector: Revolutionaire gids in kennisdeling

De AI-chatbot Vector is een kernonderdeel van WCM Vector, ontworpen om gebruikers door een uitgebreid aanbod van kennisproducten te leiden. Deze innovatieve tool biedt gepersonaliseerde hulp, vereenvoudigt de zoektocht naar informatie en verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk. Vector staat symbool voor onze inzet om technologische oplossingen toegankelijk en effectief te maken, en benadrukt onze rol in het stimuleren van vooruitgang binnen de industrie.

Toekomstgericht: de weg vooruit met Drupal en AI

De toekomst ziet er rooskleurig uit met de verdere ontwikkeling van Drupal-gebaseerde projecten gecombineerd met de mogelijkheden van generatieve AI. Wij blijven ons inzetten om de grenzen van technologie te verleggen, en nieuwe mogelijkheden te verkennen voor onze klanten en de gemeenschap.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!