Overslaan en naar de inhoud gaan

Websmart: Haal het maximale uit je website en behaal online succes

Maximaliseer het rendement op je website en behaal online succes met onze geïntegreerde, resultaatgerichte en klantgerichte aanpak.

Een dashboard op maat

Tijdens de eerste stap van ons proces, Webstart, hebben we samen een online strategie gemaakt en doelen gesteld. Die online strategie is er niet voor niets, dat is een belangrijke leidraad voor verder succes. Tijdens de fase Websmart gaan we er daarom voor zorgen dat we die strategie in het oog houden en dat de doelen ook worden gehaald. En dat begint met inzicht.

d-Media richt een dashboard op maat voor je in zodat je rapportages krijgt die ertoe doen. Hiermee weet je altijd precies hoe je scoort en waar er nog kansen liggen om te verbeteren. Samen kijken we hoe er met website optimalisatie nog slimmer gewerkt kan worden en hoe je sneller je online doelen kunt behalen.

De totaalaanpak die werkt

Websmart is de laatste van de vijf stappen naar online succes, maar dat wil niet zeggen dat je van ons af bent! Samen blijven we aan de knoppen draaien om ervoor te zorgen dat jouw gestelde doelen worden behaald, en misschien zelfs wel overschreden.

Waarom kiezen voor Websmart?

Websmart helpt bedrijven om het maximale uit hun website te halen en hun online doelen te bereiken. Ons team van experts staat klaar om samen met jou de prestaties van je website te optimaliseren en je bedrijf te laten groeien.

Het 5-stappenplan voor online succes met Websmart

Stap 1: Doelstellingen en strategie

Het is essentieel om duidelijke doelen en een solide strategie te hebben om je online succes te garanderen. We werken nauw samen met jou om je doelen vast te stellen en een strategie te ontwikkelen die past bij jouw bedrijf.

Stap 2: Analyse en inzichten

Een grondige analyse van je website en online aanwezigheid helpt ons om kansen voor verbetering te ontdekken. We identificeren de sterke en zwakke punten en ontwikkelen inzichten om je website te optimaliseren.

Stap 3: Optimalisatie en implementatie

Ons team gaat aan de slag met het doorvoeren van verbeteringen om de prestaties van je website te verhogen. We optimaliseren zowel de technische aspecten als de inhoud om ervoor te zorgen dat je website beter presteert en meer waarde biedt aan je bezoekers.

Stap 4: Monitoring en rapportage

We monitoren de prestaties van je website continu en leveren regelmatig rapportages, zodat je altijd op de hoogte bent van je resultaten. Deze inzichten stellen ons in staat om je strategie aan te passen en verbeteringen door te voeren waar nodig.

Stap 5: Continue verbetering

Online succes vraagt om voortdurende optimalisatie en samenwerking. We werken nauw samen met jou om je website  continu te verbeteren en ervoor te zorgen dat je online doelen worden bereikt en zelfs overtroffen.

Wat maakt ons uniek? Het onderscheidende vermogen van d-Media ten opzichte van concurrenten

Holistische aanpak

d-Media combineert een breed scala aan expertises, waaronder strategie, techniek, design en content, om een complete en effectieve oplossing te bieden voor je online succes.

Proactieve en resultaatgerichte samenwerking

Onze proactieve en resultaatgerichte aanpak stelt ons in staat om je website voortdurend te optimaliseren en je online doelen te behalen.

Toegewijde langetermijnsamenwerking

Bij d-Media werken we nauw samen met onze klanten en streven we naar langdurige samenwerkingen, zodat we samen kunnen groeien en succesvol kunnen zijn.

Begin vandaag nog met het behalen van online succes

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het behalen van je online doelen. Neem contact op met d-Media of plan een afspraak om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen om je website te optimaliseren en online succes te behalen. Maak deel uit van de vele tevreden klanten die al hebben geprofiteerd van onze expertise en toewijding aan uitmuntendheid.

Maak nu een afspraak

De 5 diensten van internetbureau d-Media

Met onze 5 verschillende weboplossingen maken we dat wat moeilijk lijkt een stuk overzichtelijker. Bij iedere oplossing analyseren we je huidige status en zorgen we voor stijgende lijnen. Een slimmere online aanpak leidt zo al snel tot betere business.

Webstrategie

Een goede online strategie brengt je verder. In deze fase brengen we je doelen in kaart en bedenken we de beste manier om deze te bereiken. Daarbij kijken we naar je huidige cijfers en waar de winst te behalen valt. De uitkomst is een gedegen webstrategie die voor jouw onderneming werkt.

 • Doelstellingen
 • Plan van aanpak
 • Analyse
 • Strategie
Meer over Webstrategie

Webdesign

Het ontwerp van je website is ontzettend belangrijk. Het zorgt voor een design waar je doelgroep zich door aangesproken voelt, maar ook voor gebruiksvriendelijkheid en een betere conversie. Met een ontwerp op maat maken we samen de designkeuzes die bijdragen aan het behalen van je doelen.

 • Webdesign
 • Proces design
 • Customer Journey
 • Wireframing
 • Prototyping
Meer over Webdesign

Webbouw

Tijdens deze stap vertalen we de visie van jouw onderneming naar een digitale toepassing. Zo halen we alles uit het web om jouw bedrijf beter te laten presteren met slimme webbouw, koppelingen met andere systemen en handige content migraties.

 • Webbouw
 • Content Management Systeem (CMS)
 • API
 • Koppelingen
Meer over Webbouw

Webbeheer

We weten allemaal dat websites en applicaties aan privacyregels moeten voldoen en veilig moeten werken. Met dit pakket neemt d-Media het webbeheer voor je uit handen zodat je ongestoord de vruchten van je online activiteiten kunt plukken. Daarnaast geven je ook support zodat we eventuele problemen meteen op kunnen lossen en altijd kunnen helpen met het beantwoorden van vragen.

Meer over Webbeheer

Weboptimalisatie

Meten is weten! Daarom richt d-Media onder andere maatwerk rapportages voor je in zodat we zicht hebben op de strategie die we tijdens de eerste fase hebben bedacht. Hiermee kunnen we samen alle online activiteiten blijven doorontwikkelen en optimaliseren met datagestuurd advies.

 • Google Analytics
 • Performance optimalisatie
 • CRO / UX optimalisatie
 • Dashboards & rapportages
Meer over Weboptimalisatie
 • Webstrategie

  We analyseren je webstatus en bepalen de webstrategie die voor jou werkt.

 • Webdesign

  We maken een helder webdesign op maat, dat voor jou aan het werk gaat.

 • Webbouw

  Met slimme webbouw, koppelingen en migraties laten we het web voor je werken.

 • Webbeheer

  Met onze webbeheer en support zit je safe en blijft het web ongestoord voor je werken.

 • Weboptimalisatie

  Wij richten rapportages op maat in. Meet en weet hoe je scoort en optimaliseer slim.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!