Webdesign is meer dan mooie plaatjes. Welke designkeuzes maken het jou en je gebruikers makkelijker? Webstyle is de tweede stap op weg naar succes met je website of webapplicatie. Ga samen met d-Media voor een webdesign op maat dat klaar is voor kijkers, klanten en kopers.

Webstyle: het design van je weboplossing

Als je het web voor je wil laten werken, denk je waarschijnlijk al snel aan innovatieve techniek en slimme koppelingen. Maar ook goed webdesign draagt bij aan het halen van je doelstellingen. Met Webstyle van d-Media maken we slimme keuzes in design én in processen.

Webdesign

We ontwerpen je website of webapplicatie zo, dat interactie voor zowel Google als je gebruikers een feest is. Ingedeeld op basis van je klantreis, responsive voor elk device en met de juiste structuur voor betere vindbaarheid in de zoekmachines. Slimme designkeuzes staan aan de basis van meer bezoekers en hogere conversie. Functioneel design noemen wij dat.

Procesdesign

Onder webdesign verstaan wij ook het ontwerpen van slimme processen. Wat kan beter, handiger, sneller? We kijken waar je tijd en geld kunt besparen en maken er werk van met slimme webapplicaties, nieuwe functionaliteiten of handige koppelingen met bijvoorbeeld je productdatabase, ERP- of CRM-pakket.
Dat noemen wij webdesign dat voor je werkt.

De totaalaanpak die werkt

Webstyle is na webstart de volgende stap naar een weboplossing die voor je werkt. Is je webdesign klaar? Dan start de ontwikkeling met stap 3: Websight.

Bekijk alle stappen in onze aanpak:

Maak werk van webdesign met Webstyle

Breng je wensen naar het web via Webstyle: webdesign op maat. Maak nu een afspraak om te starten in stijl.

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl