Online strategie is de basis om het web voor je te laten werken. Hoe sta je er nu voor en wat wil je bereiken? Webstart is de eerste stap op weg naar succes met je website of webapplicatie. Analyseer samen met d-Media je huidige cijfers en vertaal je doelen in een heldere internetstrategie.

Webstart: de online strategie voor je weboplossing

Wanneer werkt het web voor jou? Als het je bedrijfsprocessen effici├źnter maakt? Als je meer inzicht hebt en sneller kunt sturen? Als je meer bezoekers werft met minder moeite? Webstart begint met het bepalen van jouw doelstellingen, als vertrekpunt voor de webstrategie waar jij en wij op kunnen bouwen.

Van analyse naar strategie

 1. Analyse
  We analyseren je huidige online data en brengen de relevante processen in kaart. Zo krijg je inzicht in je prestaties en ontdek je waar het beter kan.
 2. Doelen
  We bepalen samen met jou je online doelen en maken die concreet en meetbaar. Ook jouw wensen en eisen geven vorm aan je weboplossing.
 3. Interface en UX wireframe
  Een duidelijke en logische interface vergroot je vindbaarheid en verhoogt je conversie. Wij vertalen je doelen in schetsen en structuur.
 4. Technisch Ontwerp
  We ontwerpen met de krachtpatsers Drupal of Wordpress en koppelen ze slim aan je geliefde applicaties, zoals je CRM of ERP.
 5. Strategie
  We maken de online strategie compleet als basis voor je weboplossing die meetbaar werkt en je inzicht geeft in je online prestaties.

De totaalaanpak die werkt

Webstart is de eerste stap naar een weboplossing die voor je werkt. Als vervolg zetten we je online strategie om in een passend webdesign met Webstyle.

Bekijk alle stappen in onze aanpak:

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl