Overslaan en naar de inhoud gaan

Ga voor een maatwerk website en behaal meer resultaat

d-Media laat het web voor je werken, en dat doen we met een maatwerk website die naadloos op de doelstellingen van jouw organisatie aansluit. Hoe groot je online ambities ook mogen zijn, zowel op strategisch als technisch vlak zorgen wij ervoor dat er een website op maat komt te staan die verwachtingen overtreft. Durf jij ons uit te dagen?

Het doel van je nieuwe website op maat

Wij bouwen websites die resultaten laten zien. En daarom is het voor ons niet meer dan logisch dat we bij het begin beginnen. Want de vraag ‘wat wil je met die maatwerk website bereiken?’ lijkt misschien heel eenvoudig, in de praktijk blijkt het toch ingewikkeld te zijn om hier een duidelijk antwoord op te geven.

Daarom starten we met het inventariseren en specificeren van de doelstellingen van de website. Dit gaat als volgt in zijn werk:

  • We maken specifieke wensen, harde eisen en ideeën inzichtelijk;
  • We brengen de belangrijkste processen in kaart;
  • We maken een interface en UX wireframe (een soort schets);
  • We maken een overzicht van het technische gedeelte, eentje dat iedereen ook echt snapt.

Hier vloeit vervolgens een gedegen advies uit voort. In deze fase storten we een stevig fundament voor jouw maatwerk website, zodat we daar stap voor stap op kunnen gaan bouwen.

Een maatwerk website met open source technieken

Wat je doelstellingen voor je nieuwe website ook zijn, je wil natuurlijk niet meer geld uitgeven dan nodig is. En dat begrijpen we als geen ander. Om die reden werken onze webprofessionals met open source technieken, zoals de content management systemen (ook wel CMS) Drupal en Wordpress.

Het belangrijkste voordeel van open source systemen is dat jij - samen met de community - eigenaar van de code blijft. Die community maakt en onderhoud aan de lopende band extra functionaliteiten, die we makkelijk voor jouw eigen doelen in kunnen zetten. Als een functionaliteit of koppeling (zoals bijvoorbeeld met een bepaald CRM of ERP systeem) nog niet bestaat, dan bouwen we die gewoon voor je. Dat is het voordeel van maatwerk. Bekijk onze aanpak

Online succes binnen handbereik

Als je een website op maat wil laten maken, wil je natuurlijk ook zoveel mogelijk bezoekers op die website krijgen. En die bezoekers zo goed mogelijk helpen. De techniek en beveiliging van je website zijn daarbij net zo belangrijk als een duidelijk en logisch design (de interface), SEO en de inhoud.

Wij denken graag met je mee over hoe je het beste (potentiële) klanten kunt verleiden om je website te bezoeken hoe je ze datgene aanbiedt wat ze zoeken. Op deze manier leveren onze unieke maatwerk websites precies datgene wat je nodig om zowel online succes als jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Wil je weten hoe d-Media jouw online ambities waar kan maken?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Neem contact met ons op
Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!