Heb je behoefte aan een professionele, nieuwe website? Bijvoorbeeld omdat je website verouderd is of je concurrenten het beter doen online? Of misschien haal je met je huidige website je bedrijfsdoelstellingen niet. d-Media bouwt een website die voor je werkt!

Website laten maken om je doelstellingen te halen

Eigenlijk maakt het niet uit om welke reden je precies een nieuwe website wilt laten maken. Uiteindelijk is het altijd van belang dat je er bepaalde bedrijfsdoelstellingen mee haalt. Je wilt niet “zomaar een website” maar een website die je daarbij helpt.

Samen brengen we eerst de doelstellingen van de website voor jouw bedrijf in kaart. Voorbeelden van doelen zijn:

  • We willen de uitstraling van ons bedrijf versterken;
  • We willen in contact komen met potentiële klanten;
  • We willen onze bezoekers informeren.

Moderne website op maat

Als de doelstellingen zijn bepaald bouwen wij een website die helpt om deze doelen te behalen. Al onze websites zijn maatwerk. We luisteren goed naar de wensen van je bedrijf en gaan altijd op zoek naar de weboplossing die daar het beste bij past.

Bij d-Media werken onze web professionals graag met open source Content Management Systemen (CMS) Drupal en Wordpress. Hierdoor ben je gegarandeerd van een moderne en gebruiksvriendelijke website. Een voordeel van open source systemen is dat een ruim aanbod aan functionaliteiten tot je beschikking hebt. Functionaliteiten of koppelingen (bijvoorbeeld met ERP) die nog niet bestaan bouwen wij graag voor je binnen deze platforms!

Online succes

Met alleen een goede website ben je nog niet gegarandeerd van online succes. Om meer in contact te komen met potentiële klanten bijvoorbeeld zul je ook online marketing in moeten zetten. Wist je dat de techniek en beveiliging van je website ontzettend bepalend is voor je mogelijkheden binnen online marketing? Bij d-Media houden we hier vanaf het begin rekening mee. We zorgen bijvoorbeeld dat alles technisch goed is ingericht voor SEO (zoekmachineoptimalisatie) en denken graag mee met jou of je online marketing partij.

Professionele website van d-Media

Ook behoefte aan een professionele website die voor je werkt? Neem dan contact met ons op. We bouwen niet alleen websites maar geven ook advies, helpen met maatwerk koppelingen en hebben een helpdesk voor snelle vragen. Door de techniek die wij toepassen kan jij je continu blijven richten op nieuwe kansen, (duurzame) groei en vernieuwing.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een opmerking over web development? Laat het ons weten door bijgaand formulier in te vullen. Na ontvangst nemen wij spoedig contact met u op. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden of om een afspraak in te plannen. Deze informatie wordt na 1 jaar verwijderd.

Wij helpen je graag! Bel ons op 076-8880022 of mail naar support@d-media.nl