Maatwerk website laten maken

Met het hebben van een website alleen ben je niet verzekerd van succes. Om je site voor je te laten werken, zul je je doelstellingen moeten bepalen. Want in het ontwerpen, vormgeven en technisch optimaliseren zijn die doelen leidend. Voor bijvoorbeeld een site om je bezoekers te informeren heb je iets anders nodig dan voor het aantrekken van nieuwe klanten. Heb je online ambities? Dan kunnen wij aan de slag om ze met de juiste weboplossingen waar te maken!

Het doel van je website

Wij bouwen websites die voor je werken. Voor ons is het dan ook niet meer dan logisch dat we bij het begin beginnen. Het antwoord geven op de vraag ‘wat wil je bereiken met je site?’ lijkt misschien eenvoudig, maar dat blijkt niet altijd zo te zijn. Daarom starten we met het inventariseren en specificeren van de doelstellingen. We maken de specifieke wensen, harde eisen en ideeën inzichtelijk, brengen de belangrijkste processen in kaart, we maken een interface en UX wireframe (een soort schets) en een overzicht van het technische gedeelte. En daar vloeit vervolgens een gedegen advies uit voort. We storten in deze fase een stevig fundament, waarop we verder stap voor stap kunnen gaan bouwen.

Moderne en gebruiksvriendelijke sites: open source

Wat je doelen ook zijn met de website, je wilt natuurlijk ook een moderne en gebruiksvriendelijke site. En dat snappen wij als geen ander. Onze web professionals werken met open source techniek, zoals met Drupal en Wordpress, dat zijn Content Management Systemen (ook wel CMS). Een van de voordelen van een open source systeem is dat je toegang hebt tot heel veel functionaliteiten. En als de functionaliteit of koppeling (zoals bv met CRM of ERP) nog niet bestaat, dan bouwen wij die graag voor je.

Online succes

Een belangrijk deel van online marketing is traffic (bezoekers) naar je site toe halen en ze zo goed mogelijk helpen. De techniek en de beveiliging van je site is daarbij even belangrijk als een duidelijk en logisch design (de interface), SEO en de inhoud. Wij denken graag met je mee over hoe je het beste (potiëntele) klanten kunt verleiden jouw website te bezoeken en ze vervolgens aan te bieden wat ze zoeken.

B2B, B2C of B2B en B2C ineen?

Als we samen met jou de doelstellingen van je bedrijf inventariseren en specificeren, zal naar voren komen of je je site inricht voor B2B of B2C. Dat kan natuurlijk ook een combinatie zijn: een site waarbij zowel je zakelijke klanten als consumenten gaat bedienen. Ben je in meerdere landen actief? Ook geen probleem, met meertaligheid kunnen wij prima uit de voeten. Zo ben je er zeker van dat je al je bezoekers goed weet te bereiken.

Neem contact met ons op

Maatwerk websites

Wij realiseren unieke websites voor jouw bedrijf. Of dat nu een Wordpress website is of een ander CMS, het wordt een website op maat. Dus wil je een unieke website, die geschikt is voor jouw sociale media? Ben je toe aan een nieuwe maatwerk website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om je website te laten bouwen.

Wil je een professionele website die jou helpt om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren? Of en je toe aan een nieuwe website op maat? Neem dan contact met ons op.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!