Webbouw is de technische ontwikkeling van je website of webapplicatie. Met welke functionaliteiten, koppelingen en integraties laat jij straks het web het werk doen? Websight is de derde stap op weg naar succes met je weboplossing. Ga samen met d-Media voor webbouw waar je op kunt bouwen.

Webbouw met Drupal & Wordpress

Websight vertaalt jouw visie in web. We houden het overzicht over de techniek en zorgen voor inzicht als output. Voor het ontwikkelen van je website of webapplicatie zetten we de krachtpatsers Drupal of Wordpress in. Beide zijn open source Content Management Systemen (CMS). De voordelen? Gratis, onafhankelijk en met een schat aan de nieuwste functionaliteiten. d-Media kiest met jou de meest waardevolle toevoegingen en richt ze in om het web voor jou te laten werken. En als we een functionaliteit missen, dan bouwen wij die voor je. Om nóg slimmer te werken met de software waar je al mee werkt, koppelen we je nieuwe weboplossing aan je geliefde applicaties zoals je CRM of ERP. Tot slot zorgen we er met Websafe voor dat je Drupal en Wordpress nu en straks veilig gebruikt. 

Website-ontwikkeling op maat

Met een maatwerk-website kom je verder. Want alleen dan zet je de kracht van het web volledig in op jouw organisatie, jouw processen en jouw aanbod. Wat heb jij nodig om je werk makkelijker te maken en zo tijd en geld te besparen?  
Website-ontwikkeling bij d-Media betekent webbouw met inzet van de techniek die jou vooruit helpt. Volgens de laatste innovaties, veilig en gebruiksvriendelijk. 

Webapplicatie-ontwikkeling op maat

Een goede webapplicatie maakt informatie toegankelijk met de focus op interactie. Vaak koppelen we de webapplicatie aan databases of andere backend-applicaties. Webapplicatie-ontwikkeling bij d-Media betekent met complexe webbouw interactie makkelijk maken. Daarvoor koppelen we slim met de juiste systemen en zorgen we dat het veilig en correct werkt, voor jou en je gebruikers.

De totaalaanpak die werkt

Websight is na webstyle de volgende stap naar een weboplossing die voor je werkt. Staat de webbouw als een huis, dan ben je klaar voor stap 4: Websafe.

Bekijk alle stappen in onze aanpak:

Maak werk van webbouw met Websight

Laat je website of webapplicatie het werk doen. Wij zorgen ervoor dat het werkt met Websight: webbouw om op te bouwen. Maak nu een afspraak.

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl