Webbeheer is essentieel voor een weboplossing die blijft werken zoals het hoort. Wil je niet wakker liggen van wat er kan gebeuren met je online oplossing en de gevolgen daarvan? Websafe is je vierde stap op weg naar succes met je website of webapplicatie. Laat het web altijd voor je werken, ook als het even niet werkt.  

Website beheer, security & support

Met Websafe van d-Media zit je safe. Elke maand voeren wij achter de schermen het onderhoud aan jouw website of webapplicatie uit, zodat jij met de laatste security updates werkt. Elke wijziging aan je weboplossing testen we uitvoerig in een testomgeving, zodat alles werkt als je weboplossing live staat. Hackers? Houden we niet van en houden we dus buiten de deur. Back-ups? Vinden we altijd een slim idee, dus die maken we standaard voor je. 

Met Websafe krijg je support op alle fronten. Voor jezelf, je medewerkers of een externe partij. Voor kleine en grote vragen over je applicatie, je website, Drupal of WordPress. Jouw spin in het web van d-Media helpt en geeft je helder antwoord in klare taal, zodat je het ook aan jezelf en anderen kunt uitleggen.

De totaalaanpak die werkt

Websafe is na Websight de volgende stap naar een weboplossing die voor je werkt. Alles safe? Optimaliseer en innoveer met stap 5: Websmart.

Bekijk alle stappen in onze aanpak:

Maak werk van webbeheer met Websafe

Maak je geen zorgen om veiligheid en stel je vragen aan onze support-pro’s. Met Websafe blijft je weboplossing wakker en slaap jij goed. Maak nu een afspraak.

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl