Breda Startup heeft nu een stevig online fundament

Als partner faciliteert d-Media de web presence van Breda Startup.
Breda Startup

Breda Startup en d-Media: grenzeloos nieuwsgierig! 

Breda Startup: het is de club die mensen bij elkaar brengt. Mensen met ideeën, mensen die ideeën kunnen uitvoeren en mensen die de middelen hebben om de ideeën succesvol te maken. d-Media voelt zich als een vis in het water bij deze innovatieve, nieuwsgierige en bruisende club. Niet gek dat wij de web presence faciliteren! 

De website vormt het stevige fundament voor alle online activiteiten. We kozen voor een Wordpress-site, zodat alle content makkelijk beheerd kan worden. Natuurlijk namen we de moderne, kleurrijke en enigszins speelse huisstijl mee in het ontwerp.

BSU

Kaarten voor evenementen 

Breda Startup organiseert regelmatig bruisende evenementen, een koppeling met Eventbrite was dan ook onontbeerlijk. De evenementen die Breda Startup op de site van Eventbrite registreert, komen automatisch ook op hun eigen site te staan. Kaartkopers worden automatisch doorgestuurd naar Eventbrite. Gebruikersgemak en efficiency gaan prima samen! 

Het hoogtepunt: online stemmen

Elk jaar wint de meest innovatieve en kansrijke startup kans op de Startup Award. Het publiek stemt op de finalisten uit de shortlist van kanshebbers die door een jury is opgesteld. En dat moet natuurlijk eerlijk verlopen! d-Media zorgde ervoor dat iedereen online één keer kon kiezen en dat de beheerder realtime kon zien wie er aan kop lag. 

Het web werkt voor Breda Startup! Wil jij het web ook voor jouw organisatie laten werken?
Neem contact op
 

Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  judith
  Judith van PuffelenDigital designer
   lara
   Lara den RondeDevelopment & Support
    lex
    Lex VerhoofManager operations en projecten
    lua
    Lua van LoonDevelopment
     marcel
     Marcel PaansDevelopment
      Onze blogs in jouw mailbox
      Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!