Breda Startup heeft nu een stevig online fundament

Als partner faciliteert d-Media de web presence van Breda Startup.
Breda Startup

Nederland heeft geen tekort aan startups. Er zijn genoeg jonge mensen met geweldige, innovatieve ideeën, maar zonder het geld of de middelen om daar echt een succes van te maken. Bij Breda Startup kunnen ze terecht, want deze club brengt mensen met geld, mensen met ideeën en mensen die ideeën kunnen uitvoeren bij elkaar. Als partner faciliteert d-Media de web presence van Breda Startup.

Grenzeloze nieuwsgierigheid

d-Media kenmerkt zich door een grenzeloze nieuwsgierigheid. Onze specialisten zijn stuk voor stuk dol op innovaties en nieuwe mogelijkheden waarmee websites of weboplossingen nog verder verbeterd kunnen worden. 

Een samenwerking met Breda Startup lag daarom voor de hand. d-Media wil namelijk altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en concepten. Tijdens de informele evenementen van Breda Startup worden  startups aan de hand van thema’s gepresenteerd en zo missen we dus helemaal niets. Als actief lid van de community hebben we dan ook al ook veel interessante gesprekken kunnen voeren.

Maar daarnaast heeft d-Media er natuurlijk ook voor gezorgd dat Breda Startup een hele goede website heeft. Deze site vormt een stevig fundament voor al hun online activiteiten.

De website van Breda Startup

Nu had Breda Startup natuurlijk al wel een website, maar toen d-Media zich daar zo’n jaar of twee geleden mee ging bemoeien, is daar wel het één en ander aan veranderd. Er is bijvoorbeeld voor Wordpress gekozen zodat de content veel makkelijker beheerd kan worden. En de bestaande huisstijl van Breda Startup is naar het ontwerp van de website doorgetrokken: modern, kleurrijk en een beetje speels.

Omdat Breda Startup regelmatig evenementen organiseert, heeft d-Media ook een koppeling met Eventbrite gemaakt. Hierdoor komen de evenementen die Breda Startup op de website van Eventbrite registreert ook automatisch op hun eigen website te staan. Als bezoekers een kaartje willen kopen, worden ze vanzelf doorgestuurd naar de website van Eventbrite.

De Startup Awards

Bij Breda Startup is het hoogtepunt van het jaar de uitreiking van de Startup Award. Startups kunnen voor deze award worden genomineerd, waarna een jury een shortlist met finalisten met de meest innovatieve en kansrijke startups maakt. 

In 2020 heeft het publiek op de website van Breda Startup de 5e finalist kunnen kiezen. d-Media heeft hiervoor het online stemmen mogelijk gemaakt, waarbij iedereen maar één keer kon kiezen en de beheerder kon zien wie er aan kop lag. Hiermee hebben wij het web voor Breda Startup laten werken.

Ben jij benieuwd waar grenzeloze nieuwsgierigheid nog meer toe kan leiden? Met onze oplossingen van Webstart (strategie) tot Websmart (rapportages) zorgen wij voor een slimmere online aanpak voor jouw organisatie.

Neem gerust contact met ons op.

Daniel Schoone
Daniel SchooneDigitaal strateeg & Ondernemer
Frank van Deursen
Frank van DeursenDigital designer (Freelance)
John MeulinkDevelopment
  Lara den Ronde
  Lara den RondeDevelopment & Support
  Lex Verhoof - Manager operations
  Lex VerhoofManager operations en projecten
  Marcel Paans
  Marcel PaansDevelopment
  Onze blogs in jouw mailbox
  Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!