Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijschool Yellow

Maatwerk website met rijlesplanner
Complementerende visual

Rijschool Yellow is een verkeersschool in Brabant en Zuid-Holland. Je kunt bij Rijschool Yellow terecht voor het halen van je auto-, motor-, en bromfietsrijbewijs. Met ruime ervaring en betrokkenheid in de rijschoolbranche weten zij wat de klant wil. Daarom zijn ze ontzettend enthousiast om de cursisten vlot, voordelig en gemotiveerd aan het rijbewijs te helpen. Hun missie is het opleiden van veilige verkeersdeelnemers door cursisten een goede voertuigbeheersing en verkeersinzicht aan te leren.

De Wordpress website met maatwerk thema is volledig responsive gemaakt. We hebben een systeem gemaakt waarbij Rijschool Yellow via enkele standaard blokken (onderdelen) hun website kan samenstellen. Daarnaast hebben we, specifiek voor Rijschool Yellow, een rijlesplanner mogelijk gemaakt. Een systeem waarin je onder andere een gratis proefles kunt aanvragen en kan ervaren hoe Rijschool Yellow les geeft. Aan het einde van de proefles wordt je motivatie en behendigheid besproken en krijg je een concreet vervolgadvies.

Bekijk het resultaat op https://www.rijschoolyellow.nl/.

Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  lara
  Lara den RondeDevelopment
   lex
   Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer
   marcel
   Marcel PaansDevelopment
    Tim ValbrachtMarketing (stagair)
     Onze blogs in jouw mailbox
     Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!