1
2
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met hun leden versterken ze het coöperatief... Lees verder
Travel Inventive is een expert in het bedenken en regelen van orginele schoolreizen en studiereizen. Ze kennen de... Lees verder

d-Media web professionals

Internetbureau voor haute couture websites

Rijschool Yellow

Rijschool Yellow is een verkeersschool in Brabant en Zuid-Holland. Je kunt bij Rijschool Yellow terecht voor het halen van je auto-, motor-, en bromfietsrijbewijs. Met ruime ervaring en betrokkenheid in de rijschoolbranche weten zij wat de klant wil. Daarom zijn ze ontzettend enthousiast om de cursisten vlot, voordelig en gemotiveerd aan het rijbewijs te helpen. Hun missie is het opleiden van veilige verkeersdeelnemers door cursisten een goede voertuigbeheersing en verkeersinzicht aan te leren.

De Wordpress website met maatwerk thema is volledig responsive gemaakt. We hebben een systeem gemaakt waarbij Rijschool Yellow via enkele standaard blokken (onderdelen) hun website kan samenstellen. Bekijk het resultaat op https://www.rijschoolyellow.nl/.

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan een, specifiek voor Rijschool Yellow gemaakte, rijlesplanner. Een systeem waarin je onder andere een gratis proefles kunt aanvragen en kan ervaren hoe Rijschool Yellow les geeft. Aan het einde van de proefles wordt je motivatie en behendigheid besproken en krijg je een concreet vervolgadvies. Zodra de rijlesplanner gelanceerd is, brengen we je hiervan uiteraard op de hoogte!

Gebruikte techniek: