Overslaan en naar de inhoud gaan

Illuxtron International

Meertalige website met interactieve landkaart
Complementerende visual

Bij Illuxtron International werken ze iedere dag aan het vinden en produceren van inventieve verlichtingsoplossingen die zowel comfort als gemak bieden, zonder het milieu te schaden. De jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een compleet door hunzelf ontwikkeld assortiment van hoogwaardige verlichtingsproducten. Ze helpen klanten om passende verlichtingsoplossingen te vinden. Bij Illuxtron International kun je rekenen op onze service, integriteit, professionaliteit en kennis.

Klanttevredenheid en flexibiliteit staan bij Illuxtron International hoog in het vaandel. Daarom hebben zij gekozen voor een Wordpress website met maatwerk thema. Uiteraard volledig responsive gemaakt en naast het Nederlands beschikbaar in meerdere talen zoals Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

Illuxtron International is actief in landen over de hele wereld. Daarom is er een interactieve kaart toegevoegd waarbij je eenvoudig op een regio/land kunt klikken en automatisch te zien krijgt wie de Area Sales Manager voor die regio is, zodat je direct contact kan opnemen.

Nieuwgierig? Kijk dan op https://www.illuxtron.com/nl/!

Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  lara
  Lara den RondeDevelopment
   lex
   Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer
   marcel
   Marcel PaansDevelopment
    Tim ValbrachtMarketing (stagair)
     Onze blogs in jouw mailbox
     Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!