Kom je er niet uit? Heb je vragen over je applicatie, de website, Drupal, WordPress? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die online je te bieden heeft? Alle vragen over gebruik en techniek kun je tijdens kantooruren stellen aan onze specialisten. Zij geven in normale mensentaal uitleg, zodat jij niet alleen het juiste antwoord krijgt, maar het ook echt begrijpt! 

Beheer website

Elke maand opnieuw voeren wij het onderhoud aan jouw website uit. Zo zorgen we minimaal voor de security updates, zonder dat je er last van hebt. We testen alles eerst uitvoerig in een testomgeving, omdat we heel zeker willen weten dat alles werkt. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je website uit de lucht gaat, omdat er een verkeerde update is gedaan of een koppeling niet meer werkt. Daarnaast houden wij ook in de gaten of er eventuele hackaanvallen zijn en maken we back-ups.

Support voor medewerkers 

Het kan natuurlijk zijn dat er veel aan je website wordt gewerkt, door je medewerkers of door een externe partij (voor bijvoorbeeld online marketing). En het zal ongetwijfeld voorkomen dat deze partijen zo nu en dan een kleine of grotere technische vraag hebben. Als je een support-overeenkomst met ons hebt, kunnen we al deze vragen op het gewenste kennisniveau direct beantwoorden! 

Toekomst! 

Zo, je weboplossing is live, je weet dat het beheer prima is geregeld en dat je daarbovenop ook terecht kunt voor support. Dat is een geruststelling. Weet je wat ook een geruststelling is? Dat wij met grote regelmaat onderzoeken of er al weer nieuwe oplossingen of mogelijkheden zijn. Om vervolgens ook te kijken of er voor jouw bedrijf nieuwe kansen ontstaan. Want iedereen weet dat de digitale wereld heel hard veranderd, wij volgen deze veranderingen op de voet. En vinden dat nog leuk ook! 

Neem contact met ons op

Je weet niet precies hoe alles in zijn werk gaat, natuurlijk kun je een beetje overweg met de ‘achterkant’, maar precies weet je het niet. Hoeft ook niet! Wij weten het namelijk wel. En we houden alles voor je bij en staan voor je klaar. Dat is een zorg minder! Neem gerust contact met ons op. 

Wij helpen je graag! Bel ons op 076-8880022 of mail naar support@d-media.nl