Het echte werk begint eigenlijk pas als je website of webapplicatie gebouwd is en live gaat. Net als een auto hebben je weboplossingen ook op tijd onderhoud nodig om optimaal te blijven draaien. Van security updates en het beantwoorden van technische vragen tot het toepassen van nieuwe technieken. d-Media staat voor je klaar!

Onze specialisten zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken. Kom je ergens niet uit of heb je een vraag over je webapplicatie, website, Drupal, WordPress, AVG of iets anders over het wereldwijde web? Dan kun je voor jouw vraag over gebruik of techniek d-Media inschakelen voor telefonische ondersteuning. Zo heb je meteen antwoord op je vraag of gaat er direct een specialist voor je aan de slag.

Website beheer

De webprofessionals van d-Media voeren maandelijks onderhoud aan je website uit. Ook worden security updates doorgevoerd. Hierbij gaan we zorgvuldig te werk. We testen alles eerst uitvoerig in een testomgeving, zodat we zeker weten dat het werkt. Je website komt dus nooit plat te liggen doordat er bijvoorbeeld een verkeerde update is doorgevoerd en een koppeling niet meer werkt.

  • Beheer van je website houdt in:
  • Updates aan de software (bijv. CMS);
  • Back-ups maken;
  • Security updates;
  • Optimalisatie van de database;
  • Monitoring van eventuele hackaanvallen.

Support van d-Media

Wordt er veel aan je website gewerkt? Bijvoorbeeld door medewerkers van je bedrijf of je online marketing partij? Dan zullen zij af en toe (kleine) technische vragen hebben. Het is fijn als je dan iemand kan bellen die er verstand van heeft. Door een support overeenkomst af te sluiten bij d-Media, kunnen jouw vragen op ieder moment beantwoord worden.

Weboplossingen voor de toekomst

Met het maandelijkse onderhoud zorgen we ervoor dat je weboplossingen goed blijven werken. Maar soms is dat niet voldoende. Er komen namelijk dagelijks zoveel nieuwe oplossingen en mogelijkheden bij. Daarom onderzoeken we ook regelmatig of er nog nieuwe kansen te benutten zijn. Zo heb jij in de toekomst nog steeds de beste weboplossing voor jouw bedrijf.

Web beheer & support bij d-Media

Wil je het beheer van jouw website uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Beheer en support is natuurlijk niet het enige dat we doen. We bouwen maatwerk websites en webapplicaties om jouw bedrijfsdoelstellingen te halen en te zorgen voor process automation. Door de techniek die wij toepassen kan jij je continu blijven richten op nieuwe kansen, (duurzame) groei en vernieuwing.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of een opmerking over support en/of onderhoudswerkzaamheden? Laat het ons weten door bijgaand formulier in te vullen. Na ontvangst nemen wij spoedig contact met u op. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden of om een afspraak in te plannen. Deze informatie wordt na 1 jaar verwijderd.

Wij helpen je graag! Bel ons op 076-8880022 of mail naar support@d-media.nl