Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek de kracht van Google Analytics voor jouw website

Met de introductie van Google Analytics 4 (GA4) heeft Google een nieuwe standaard gezet in webanalyse. GA4 biedt geavanceerde inzichten en een meer geïntegreerde benadering van data-analyse, essentieel voor elke digital marketeer en conversiegerichte professional.

Waarom Google Analytics 4 onmisbaar Is

GA4 gaat verder dan traditionele statistieken en biedt een completer beeld van gebruikersinteracties. Van het volgen van bezoekersaantallen tot inzicht in gebruikersgedrag, GA4 stelt je in staat om beter te begrijpen hoe bezoekers met je site omgaan. Ontdek antwoorden op vragen zoals:

  • Hoeveel unieke bezoekers trekt mijn site aan?
  • Welke acties ondernemen bezoekers op mijn site?
  • Welke pagina's presteren het best?
  • Wat is de gegenereerde omzet en conversieratio van mijn campagnes?

Verbeter je website met gerichte inzichten

Een diepgaande analyse met GA4 is de sleutel tot het optimaliseren van je website. Onze experts helpen je met:

  • Het opzetten en configureren van je GA4-account.
  • Implementeren van GA4 tracking via Google Tag Manager.
  • Inrichten van aangepaste rapportages voor specifieke inzichten.
  • Instellen van geavanceerde metingen voor interacties om gedetailleerde informatie over het gebruik van je website-elementen te verkrijgen.

Starten met Google Analytics 4

Nieuw bij Google Analytics? Geen zorgen, wij bieden begeleiding en ondersteuning. Van introductievideo's tot op maat gemaakte workshops, we zorgen ervoor dat je comfortabel en effici├źnt met GA4 werkt.

Rapporten en Inzichten met Google Analytics 4

GA4 biedt diverse standaardrapporten voor snel en diepgaand inzicht. Met onze expertise helpen we je de juiste vragen te stellen en rapporten op maat te maken. Zo blijf je altijd op de hoogte van de prestaties van je website, of je nu dagelijks, wekelijks of maandelijks updates nodig hebt.

Op zoek naar Alternatieven voor Google Analytics?

Naast GA4 bieden we ook expertise in alternatieve analytics-pakketten zoals Matomo. We adviseren en implementeren de beste oplossing die past bij jouw behoeften.

Funnel rapportage Google Analytics
Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!