Onze diensten

Web Development

Wij bouwen voor jou een moderne Drupal en WordPress website en koppelen dit desgewenst met externe applicaties zoals CRM software, ERP pakketten en payment providers.

(Process) Automation

Automatisering van bedrijfsprocessen zorgt voor meer grip op processen, efficiency én kostenbesparing. Wij adviseren en begeleiden je bij het automatiseren van jouw bedrijfsvoering.

Beheer & Support

Omdat een website nooit af is, blijven wij ook na livegang de ondersteuning bieden die wenselijk is. Van security updates tot het toepassen van nieuwe technieken. Wij staan voor je klaar!

Cases uitgelicht

B2B en B2C website met koppeling naar PS in foodservice
Website met geïntegreerde productcatalogus
Analysetool als instrument voor organisatieontwikkeling

Blogs

Tip 7: Is jouw website eenvoudig te optimaliseren voor de zoekmachines?

Wil je meer verkeer naar je website halen met zoekmachine optimalisatie? Erg belangrijk, want via zoekmachines kun je veel potentiële klanten binnenhalen. Als hier geen rekening mee gehouden wordt tijdens de ontwikkeling van je website, is de kans dat je bezoekers misloopt groot.

Tip 6: Aan welke eisen moet de software van je website voldoen?

Het besluit is genomen. Er komt een nieuwe website. Je hebt duidelijk voor ogen voor wie de site bedoeld is en wat er op je site allemaal mogelijk is. Maar heb je ook al nagedacht waar jouw software aan moet voldoen? Deze keuze heeft namelijk gevolgen voor alle aspecten waarmee je tijdens de ontwikkeling, en lang erna, te maken krijgt. Belangrijk dus om hier een keuze in te maken voordat je offertes gaat aanvragen.

Tip 5: Moet er data gemigreerd of gekoppeld worden?

Heb je een bestaande website en overweeg je om een nieuwe website te laten maken? Bedenk dan vooraf of je hieruit data wilt meenemen en/of een koppeling wilt opzetten die aansluit op je bedrijfsprocessen.

Onze waarden

 • Kwaliteit
  Kwaliteit Jij gaat voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Daarom kiezen wij voor professionaliteit, efficiëntie (we doen de juiste dingen) en effectiviteit (we doen de dingen goed).
 • Samenwerking
  Samenwerking Jij wilt graag een optimale afstemming bereiken voor geautomatiseerde oplossingen, klantreizen, ed. Daarom werken wij met jou samen en gaan we graag een langdurige relatie aan.
 • Creatief
  Creatief Jij bent altijd op zoek naar nieuwe kansen voor je organisatie en een daadkrachtige aanpak. Daarom helpen wij jou door onze inventieve denkwijze en het toepassen van originele oplossingen.
 • Klantgericht werken
  Klantgericht Jouw wensen staan centraal in ons denken en doen. Daarom willen wij altijd weten waarom jij doet wat je doet en wilt wat je wilt. Zodat we ons voor 100% in kunnen zetten voor datgene wat goed is voor jou.
 • Procesgericht
  Procesgericht Jij wilt een zo effectief en efficiënt mogelijk resultaat. Daarom kijken wij naast jouw behoefte ook altijd naar de samenhang tussen de verschillende processen in jouw organisatie.
Volg ons
Vind ons op Google maps
Bel ons 076-8880022