Overslaan en naar de inhoud gaan

Het kennisplatform en dé learning community op het gebied van onderhoud en assetbeheer.

Lees hier hoe technologie de deur opent naar kennis over onderhoud en assetbeheer. Splash Awards winner in the category ‘Education’ for 2023
WCM Vector

Innovatie in kennisdeling

WCM Vector transformeert de wijze waarop kennis over onderhoud en assetbeheer toegankelijk wordt gemaakt. Dit innovatieve platform brengt niet alleen experts en gebruikers bijeen, maar faciliteert ook het delen van geverifieerde kennis en bevordert samenwerking. Het unieke aan dit platform is de vriendelijke AI-chatbot Vector, die gebruikers begeleidt naar de informatie die ze zoeken.

Verken WCM Vector visueel

Ontdek WCM Vector door het bekijken van de uitlegvideo of neem een duik in de diverse functies aan de hand van screenshots. Deze visuele hulpmiddelen bieden een helder overzicht van de omvang en de mogelijkheden van het platform.

Online platform voor kennis en samenwerking

Wij bij d-Media zijn trots op onze bijdrage aan de realisatie van WCM Vector. Door samenwerking met diverse partners en de inzet van pilots en living labs is een solide basis gelegd voor dit kenniscentrum. Het is een eer om een platform te hebben opgezet dat de standaard zet voor samenwerking en kennisdeling binnen de industrie.

Succesvolle community-bouw en kennisdeling

Het fundament van ons succes is het creëren van een centrale ontmoetingsplek die professionals verbindt en ondersteunt. WCM Vector is uitgegroeid tot een essentiële hub voor de sector, waar een groeiend aantal gebruikers waardevolle inzichten en kennis deelt, kruisbestuiving tussen verschillende domeinen bevordert en bijdraagt aan sectoren zoals mobiliteit en de energietransitie.

Ontwerp voor toegankelijkheid

De uitdaging om een platform toegankelijk te maken voor een breed publiek is aangepakt door een focus op intuïtief design en duidelijke navigatie. Hiermee waarborgen we dat zowel technisch onderlegde als minder technische gebruikers de weg vinden binnen het platform. Met de integratie van de AI-chatbot Vector hebben we een nieuwe dimensie van gebruikersvriendelijkheid en interactie toegevoegd.

AI-chatbot Vector: Gids in de kennisjungle

Onze AI-chatbot Vector is een technologisch hoogstandje dat naadloos integreert met de kennisdatabase. Vector is ontwikkeld om als een alwetende gids de gebruiker door het uitgebreide aanbod van Kennisproducten te leiden. Deze gepersonaliseerde ondersteuning verandert de manier waarop informatie wordt gevonden en verstrekt, en is onmisbaar voor een effectieve en efficiënte gebruikerservaring.ai chatbot

d-Media's technologische handtekening

Deze case illustreert d-Media's expertise in het aangaan van complexe industrie-uitdagingen. We gaan verder dan de implementatie van de nieuwste technologieën zoals AI; we bouwen en versterken communities. Het resultaat is een toegankelijk, krachtig platform dat professionals niet alleen informatie biedt, maar hen ook verbindt en begeleidt naar excellentie in hun vakgebied.

Over World Class Maintenance

World Class Maintenance (WCM) staat in Nederland bekend als het dynamische netwerk voor 'smart maintenance'. Als een ware pionier in de sector, is WCM toegewijd aan het bevorderen van innovatie en kennisdeling op het gebied van onderhoud en assetbeheer. Ze brengen experts, industrieleiders en gebruikers samen om de laatste ontwikkelingen en beste praktijken te delen. Met een focus op duurzaamheid en technologische vooruitgang, speelt WCM een cruciale rol in het stimuleren van onderhoudsoplossingen die zowel efficiënt als effectief zijn. Hun benadering is niet alleen gericht op het verbeteren van bestaande processen, maar ook op het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het creëren van toekomstbestendige strategieën die de industrie transformeren. Door samen te werken met diverse stakeholders, zet WCM zich in voor het versterken van de Nederlandse industrie en het verzekeren van haar positie als een leider in 'smart maintenance' op het wereldtoneel.

Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  lara
  Lara den RondeDevelopment
   lex
   Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer
   marcel
   Marcel PaansDevelopment
    Onze blogs in jouw mailbox
    Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!