Waar kunnen we mee helpen?

Maatwerk website

Wij bouwen een website die voor je werkt. Door onze grondige aanpak is de website meteen klaar voor online marketing. Zo krijg je een stevige basis om het beter te doen dan je concurrent. En we kunnen natuurlijk ook alle gewenste koppelingen met bijvoorbeeld ERP en payment providers maken.

Process Automation

Bedrijfsprocessen…hoe groter je bedrijf, hoe ingewikkelder de processen en hoe lastiger het is om die alles in goede banen te leiden. Worden er in jouw bedrijf handmatige en dubbele handelingen uitgevoerd? Laat dan slimme processen ontwerpen die ondersteund worden met webapplicaties. Je hoeft niet persé te snappen hoe het werkt (daar zijn wij voor), als je maar weet dat je tijd en geld kunt besparen! 

Web Beheer & Support

Elke website en elke applicatie heeft op tijd onderhoud nodig. Dat is noodzakelijk om optimaal te blijven draaien. Wij staan voor je klaar, ook als wij jouw website niet hebben gebouwd. Van security updates tot het toepassen van nieuwe technieken: op ons kun je rekenen.

Cases uitgelicht

B2B en B2C website met koppeling naar PS in foodservice
Website met geïntegreerde productcatalogus
Analysetool als instrument voor organisatieontwikkeling

Klanten waar wij met plezier voor werken

Mora
D&A Group
Avans Hogeschool
Van Geloven snacks
Organiseer het Zelf
Merit Media
GGD Reisvaccinaties
Comhan Aluminium
Rijnconsult
Kadobon Online

Over d-Media

d-Media is al meer dan 18 jaar gespecialiseerd in maatwerk webdevelopment en webdesign in Breda. Wij worden graag uitgedaagd om complexe vraagstukken op te lossen met technische innovaties op het web. Wil je een Wordpress website laten maken of ben je op zoek naar een Drupal specialist? Of kunnen je bedrijfsprocessen online geautomatiseerd worden? Wij helpen graag!

Wij helpen je graag! Bel ons op 076-8880022 of mail naar support@d-media.nl