Onze diensten

Web Development

Wij bouwen voor jou een moderne Drupal en WordPress website en koppelen dit desgewenst met externe applicaties zoals CRM software, ERP pakketten en payment providers.

(Process) Automation

Automatisering van bedrijfsprocessen zorgt voor meer grip op processen, efficiency én kostenbesparing. Wij adviseren en begeleiden je bij het automatiseren van jouw bedrijfsvoering.

Beheer & Support

Omdat een website nooit af is, blijven wij ook na livegang de ondersteuning bieden die wenselijk is. Van security updates tot het toepassen van nieuwe technieken. Wij staan voor je klaar!

Cases uitgelicht

B2B en B2C website met koppeling naar PS in foodservice
Website met geïntegreerde productcatalogus
Analysetool als instrument voor organisatieontwikkeling

Blogs

Tip 10: Welke voorbereiding kan je zelf doen voor je nieuwe website?

Uit ervaring blijkt dat de meeste tijd en vertraging voor livegang van een website gaat zitten in het testen van je nieuwe website en het toevoegen van content. En laten daar nu net de momenten zitten waar jij als klant vooraf actie op kan ondernemen.

Tip 9: Wat is het budget voor je nieuwe website?

“Ik wil een nieuwe website. Wat kost dat?” Een wens en een vraag die in één ademteug genoemd worden. Om de prijs te kunnen bepalen, hebben wij informatie nodig. En laat dat nu hetgeen zijn wat ontbreekt in bijna alle gevallen. Welke wensen en eisen stel jij aan een website? En weet jij of dat wat je wilt ook realistisch is voor jouw beschikbare budget?

Tip 8: Wat is de rolverdeling binnen jouw organisatie bij een nieuwe website?

Wil je meer verkeer naar je website halen met zoekmachine optimalisatie? Erg belangrijk, want via zoekmachines kun je veel potentiële klanten binnenhalen. Als hier geen rekening mee gehouden wordt tijdens de ontwikkeling van je website, is de kans dat je bezoekers misloopt groot.

Onze waarden

 • Kwaliteit
  Kwaliteit Jij gaat voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Daarom kiezen wij voor professionaliteit, efficiëntie (we doen de juiste dingen) en effectiviteit (we doen de dingen goed).
 • Samenwerking
  Samenwerking Jij wilt graag een optimale afstemming bereiken voor geautomatiseerde oplossingen, klantreizen, ed. Daarom werken wij met jou samen en gaan we graag een langdurige relatie aan.
 • Creatief
  Creatief Jij bent altijd op zoek naar nieuwe kansen voor je organisatie en een daadkrachtige aanpak. Daarom helpen wij jou door onze inventieve denkwijze en het toepassen van originele oplossingen.
 • Klantgericht werken
  Klantgericht Jouw wensen staan centraal in ons denken en doen. Daarom willen wij altijd weten waarom jij doet wat je doet en wilt wat je wilt. Zodat we ons voor 100% in kunnen zetten voor datgene wat goed is voor jou.
 • Procesgericht
  Procesgericht Jij wilt een zo effectief en efficiënt mogelijk resultaat. Daarom kijken wij naast jouw behoefte ook altijd naar de samenhang tussen de verschillende processen in jouw organisatie.
Volg ons
Vind ons op Google maps
Bel ons 076-8880022