Uw website is zojuist gelanceerd. U bent trots. En hoopvol. Want uw website gaat ongetwijfeld veel bezoekers trekken. En dat betekent: offerteaanvragen. En kopers. Toch? Maar hoe vinden ze uw website? En hoe snel komt uw website zo hoog mogelijk in de resultatenlijst van een zoekmachine terecht? Laat dat maar aan d-Media over!

Search Engine Optimisation (SEO)

Zoekmachines gebruiken robots om websites te bezoeken, sleutelwoorden te indexeren en naar de inhoud van links te speuren. De hierbij toegepaste techniek wijzigt met grote regelmaat. Dat maakt het voor veel bedrijven lastig om hun website op een gunstige positie te houden.
Het optimaliseren van de vindbaarheid van uw website is werk voor specialisten. d-Media ziet hierin een uitdaging. Door toepassing van een aantal basisregels voor zoekmachineoptimalisatie kunnen wij ervoor zorgen dat uw website door een zoekmachine goed te beoordelen is. Zo belandt uw website in de meest gebruikte zoekmachines al snel op een toppositie.

Search Engine Marketing (SEM)

Wilt u de vindbaarheid van uw website verder optimaliseren? Zoekmachines laten zich graag 'omkopen' om uw website een betere positie te bezorgen. U adverteert dan als het ware op de zoekmachine, zodat uw site hogerop wordt geplaatst in rankings. Het resultaat: meer bezoekers op uw website. De zoekresultaten kunt u zelf controleren. Als u wilt, voert d-Media voor u een zoekmachinecampagne uit die resulteert in succes.

Verbeter de vindbaarheid van uw website

Wilt u maximaal rendement halen uit uw website? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl