Weboplossingen zijn er om problemen op te lossen. Maar vaak levert een website of webapplicatie je juist meer werk op. Niet als je het slim doet met d-Media. Met onze aanpak helpen we je in 5 stappen aan de weboplossing die jou werk bespaart in plaats van bezorgt. Zodat jij vooruit kunt.

Slimme online, betere business. Zo simpel is het. Voor ons in elk geval, want we maken wat moeilijk is graag makkelijk. Zo doen we dat.

Webstart

Wat zijn je online doelen en hoe gaan we die bereiken? Wat zeggen je cijfers nu en waar zit winst? We analyseren je webstatus en bepalen de webstrategie die voor jou werkt.

Webstyle

Wat wil je uitstralen en welke designkeuzes dragen bij aan het halen van je doelen? We maken een helder webdesign op maat, dat voor jou aan het werk gaat.

Websight

Hoe vertaal je jouw visie digitaal en haal je alles uit het web om jouw bedrijf beter te laten presteren? Met slimme webbouw, koppelingen en migraties laten we jouw website voor je werken.

Websafe

Hoe houd je jouw website of -applicatie veilig en volgens de regels? Met webbeheer en support van d-Media zit je safe en blijft het web ongestoord voor je werken.

Websmart

Hoe presteert jouw weboplossing op techniek, bezoekers, conversie? Wij richten rapportages op maat voor jou in. Meet en weet hoe je scoort en optimaliseer slim met d-Media.

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl