Wij bouwen voor jou een moderne Drupal en WordPress website en koppelen dit desgewenst met externe applicaties zoals CRM software, ERP pakketten en payment providers.

Drupal

Drupal is een open source Content Management Systeem (CMS). Het biedt een solide fundament voor websites – in jargon core of basisframe. Dit basisframe kunnen we uitbreiden met modules. Zo krijgt een Drupal website de functionaliteit die het nodig heeft. Een grote gemeenschap van programmeurs werkt aan de ontwikkeling van Drupal. Inmiddels zijn er veel goede modules vrij beschikbaar. Mocht het nodig zijn, maken we bij d-Media een module op maat. Zo kunnen we elke website realiseren.

Het solide basisframe maakt Drupal tot een goede keuze voor websites met veel bezoek. Kenmerkend is dat het systeem erg goed omgaat met gebruikers en gebruikersrechten. Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor forums, community's en websites waar meerdere redacteuren aan werken. Voor een minder complexe website bent u waarschijnlijk beter af met WordPress, een ander open source systeem. Mocht de website groeien, kunt u later alsnog overschakelen.

Wordpress

Wordpress is van oudsher een blogplatform. De recente ontwikkelingen maken van WordPress een volwaardig open source Content Management Systeem (CMS). Een solide fundament voor websites. En uitbreidbaar door een enorm aanbod aan - al dan niet betaalde - plugins en thema's. Zo krijgt een WordPress website de functionaliteit die u nodig heeft. De community - een grote groep enthousiaste internet ontwikkelaars - werkt aan de ontwikkeling van WordPress. Ook wij bouwen graag een nieuw nog niet bestaand onderdeel voor WordPress, mocht de gewenste functionaliteit nog niet bestaan. Zo kunnen we elke website voor u realiseren.

Het solide basisframe maakt WordPress tot een goede keuze voor websites met veel bezoek. Kenmerkend is dat het systeem erg goed omgaat met gebruikers en gebruikersrechten. Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor forums, communities en websites waar meerdere redacteuren aan werken. Voor een minder complexe website bent u waarschijnlijk beter af met WordPress, een ander open source systeem. Mocht de website groeien, kunt u later alsnog overschakelen.

Voordelen van open source

  • Volledig vrij van licentiekosten
  • Efficiënt ontwikkelingstraject
  • Keuze uit meerdere leveranciers
  • Geen vendor lock-in
  • Ruim aanbod standaard functionaliteit

Totaaloplossing onder één dak

Een website is nooit af, dus ook na de livegang van jouw moderne en maatwerk website, blijven wij de ondersteuning bieden die wenselijk is. Van security updates tot het toepassen van nieuwe technieken. Tevens bieden wij de mogelijkheid jouw website te integreren met je backoffice systemen. Automatisering van bedrijfsprocessen zorgt voor meer grip op processen, efficiency én kostenbesparing. Wij adviseren en begeleiden je bij het automatiseren van jouw bedrijfsvoering.

Een totaaloplossing onder één dak, van advies tot maatwerk koppelingen tot helpdesk. Door de techniek die wij toepassen kan jij je continu blijven richten op nieuwe kansen, (duurzame) groei en vernieuwing.

Volg ons
Vind ons op Google maps
Bel ons 076-8880022