Met de diensten van d-Media realiseer je niet alleen een moderne en maatwerk website, maar bieden we tevens de mogelijkheid deze te integreren met jouw backoffice systemen. Een totaaloplossing onder één dak, van advies tot maatwerk koppelingen tot helpdesk. Door de techniek die wij toepassen kan jij je continu blijven richten op nieuwe kansen, (duurzame) groei en vernieuwing.

Onze diensten

Web Development

Wij bouwen een website die voor je werkt. Door onze grondige aanpak is de website meteen klaar voor online marketing. Zo krijg je een stevige basis om het beter te doen dan je concurrent. En we kunnen natuurlijk ook alle gewenste koppelingen met bijvoorbeeld ERP en payment providers maken.

Process Automation

Mis je inzicht in de status van je aanvragen? Voer je dubbele en handmatige handelingen uit? Door processen te automatiseren kun je een heleboel tijd en geld besparen! We helpen om slimme processen te ontwerpen en ondersteunen deze met webapplicaties. 

Web Beheer & Support

Net als een auto heeft een website ook op tijd onderhoud nodig om optimaal te blijven draaien. Daarnaast wil je ook iemand kunnen bellen als je vragen hebt. Van security updates en het beantwoorden van technische vragen tot het toepassen van nieuwe technieken. Wij staan voor je klaar!

Wij helpen je graag! Bel ons op 076-8880022 of mail naar support@d-media.nl