Met de diensten van d-Media realiseer je niet alleen een moderne en maatwerk website, maar bieden we tevens de mogelijkheid deze te integreren met jouw backoffice systemen. Een totaaloplossing onder één dak, van advies tot maatwerk koppelingen tot helpdesk. Door de techniek die wij toepassen kan jij je continu blijven richten op nieuwe kansen, (duurzame) groei en vernieuwing.

Waar kunnen we mee helpen?

Maatwerk website

Wij bouwen een website die voor je werkt. Door onze grondige aanpak is de website meteen klaar voor online marketing. Zo krijg je een stevige basis om het beter te doen dan je concurrent. En we kunnen natuurlijk ook alle gewenste koppelingen met bijvoorbeeld ERP en payment providers maken.

Process Automation

Bedrijfsprocessen…hoe groter je bedrijf, hoe ingewikkelder de processen en hoe lastiger het is om die alles in goede banen te leiden. Worden er in jouw bedrijf handmatige en dubbele handelingen uitgevoerd? Laat dan slimme processen ontwerpen die ondersteund worden met webapplicaties. Je hoeft niet persé te snappen hoe het werkt (daar zijn wij voor), als je maar weet dat je tijd en geld kunt besparen! 

Web Beheer & Support

Elke website en elke applicatie heeft op tijd onderhoud nodig. Dat is noodzakelijk om optimaal te blijven draaien. Wij staan voor je klaar, ook als wij jouw website niet hebben gebouwd. Van security updates tot het toepassen van nieuwe technieken: op ons kun je rekenen.

Wij helpen je graag! Bel ons op 076-8880022 of mail naar support@d-media.nl