Overslaan en naar de inhoud gaan

Je website is zojuist gelanceerd. Je bent trots. En hoopvol. Want jouw website gaat ongetwijfeld veel bezoekers trekken. En dat betekent: offerteaanvragen. En kopers. Toch? Maar hoe verhoog je de vindbaarheid van jouw website? En hoe snel komt uw zo hoog mogelijk in de resultatenlijst van een zoekmachine terecht? Tijd voor zoekmachine optimalisatie om beter te gaan scoren in de organische zoekresultaten ook wel niet betaalde zoekresultaten.

Search Engine Optimisation (SEO)

Zoekmachines, zoals Google, Bing, Yahoo en DuckDuckGo gebruiken robots om websites te bezoeken, sleutelwoorden te indexeren en naar de inhoud van links te speuren. De hierbij toegepaste techniek wijzigt met grote regelmaat. Dat maakt het voor veel bedrijven lastig om hun website op een gunstige positie te houden. Het optimaliseren van de vindbaarheid van je website is werk voor specialisten. Door toepassing van een aantal basisregels voor zoekmachineoptimalisatie kan je ervoor zorgen dat jouw website door een zoekmachine goed te beoordelen is. Zo belandt jouw website al snel op een betere positie in zoekmachines.

Search Engine Marketing (SEM)

Wilt u de vindbaarheid van jouw website verder optimaliseren? Zoekmachines laten zich graag 'omkopen' om jouw website een betere positie te bezorgen. U adverteert dan als het ware op de zoekmachine, zodat jouw site hogerop wordt geplaatst in rankings. Het resultaat: meer bezoekers op jouw website. De zoekresultaten kunt u zelf controleren. Als u wilt, voert d-Media voor u een zoekmachinecampagne uit die resulteert in succes.

Verbeter de vindbaarheid van jouw website

Bent u toe aan een betere vindbaarheid via de zoekmachine? Wilt u maximaal rendement halen uit jouw website? Je kunt natuurlijk zelf aan de slag. Of je vraagt het aan de SEO specialist: Neem contact met ons op.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!