Omdat een website nooit af is, blijven wij ook na livegang de ondersteuning bieden die wenselijk is. Van security updates tot het toepassen van nieuwe technieken. Wij staan voor je klaar!

Beheer

Denk hierbij aan maandelijks onderhoud aan je website en security updates. Maar uiteraard ook als je iets wilt aanpassen, toepassen of wijzigen.

Support

Wens je naast onderhoud ook hulp bij kleine technische vragen rondom het web? Dat kan. Hiervoor kan je met ons een support overeenkomst afsluiten en naar wens 1 uur of meer per maand support afnemen. Zodat op elk desgewenst moment jouw vragen kunnen worden beantwoord.

Totaaloplossing onder één dak

Naast de ondersteuning die we bieden, kan je bij ons ook terecht voor het realiseren van een moderne en maatwerk website. Daarnaast bieden we de mogelijkheid jouw website te integreren met je backoffice systemen. Automatisering van bedrijfsprocessen zorgt voor meer grip op processen, efficiency én kostenbesparing. Wij adviseren en begeleiden je bij het automatiseren van jouw bedrijfsvoering.

Een totaaloplossing onder één dak, van advies tot maatwerk koppelingen tot helpdesk. Door de techniek die wij toepassen kan jij je continu blijven richten op nieuwe kansen, (duurzame) groei en vernieuwing.

Volg ons
Vind ons op Google maps
Bel ons 076-8880022