1
2
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met hun leden versterken ze het coöperatief... Lees verder
Travel Inventive is een expert in het bedenken en regelen van orginele schoolreizen en studiereizen. Ze kennen de... Lees verder

d-Media web professionals

Internetbureau voor haute couture websites

Onze diensten

Met de diensten van d-Media realiseer je niet alleen een moderne en maatwerk website, maar bieden we tevens de mogelijkheid deze te integreren met jouw backoffice systemen. Een totaaloplossing onder één dak, van advies tot maatwerk koppelingen tot helpdesk. Door de techniek die wij toepassen kunnen ondernemingen zich continu blijven richten op nieuwe kansen, (duurzame) groei en vernieuwing.

Web Development

Wij bouwen complexe Drupal en WordPress websites voorzien van de laatste technieken. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van koppelingen met externe applicaties zoals CRM software, ERP pakketten en payment providers.

Bedrijfsprocessen automatiseren

Automatisering van bedrijfsprocessen zorgt voor meer grip op processen, efficiency én kostenbesparing. Wij adviseren en begeleiden organisaties bij het waarmaken van hun (online) doelstellingen.

Beheer & Support

Omdat een website nooit af is, blijven wij ook na livegang de ondersteuning bieden die wenselijk is. Van security updates tot het toepassen van nieuwe technieken. Wij staan voor je klaar!

Naast onze diensten hebben wij diverse Producten voor onze klanten ontwikkeld, zoals de AVG-scan en leveren wij ondersteunde diensten als Hosting en Webdesign.