1
2
Travel Inventive is een expert in het bedenken en regelen van orginele schoolreizen en studiereizen. Ze kennen de... Lees verder
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met hun leden versterken ze het coöperatief... Lees verder

d-Media web professionals

Internetbureau voor haute couture websites

Onze diensten

Wij zijn gepassioneerd over technisch innovatieve oplossingen op het web en we worden graag uitgedaagd om complexe marketing vraagstukken op te lossen. Dit heeft geresulteerd in dé ideale combinatie:
wij helpen onze klanten beter te communiceren met hún markt/doelgroep door de inzet van web technologie!

Wij begeven ons dan ook op de scheidslijn tussen marketing en bedrijfsontwikkeling. Wij kruipen in de huid van onze klanten en luisteren naar waar de behoefte ligt. Vanuit onze rol als hoofdaannemer, regievoerder / procesregisseur adviseren wij onze klanten bij hun strategie en vertalen deze naar de realisatie van online oplossingen. De techniek die we toepassen zien we als middel voor het vinden van nieuwe kansen, gericht op (duurzame) groei, vernieuwing en verandering. Hierbij staat samenwerking, op basis van gelijkwaardigheid, met onze klanten centraal.

Communicatie oplossingen

Om een communicatie oplossing te ontwikkelen, inventariseren we eerst in een persoonlijk gesprek uw wensen en budget. Daarna gaan we ‘denken in oplossingen’, zoals dat zo mooi heet. In de praktijk betekent dit dat we uw wensen concreet vertalen in webtechniek. Daarbij zetten we altijd de meest recente technieken in. Zo heeft u altijd een voorsprong op uw concurrenten!

Een greep uit onze dienstverlening:

 • Meedenken over oplossingen op het internet door inzet van web technologie in de breedte.
  Bij het ontwikkelen van internetapplicaties op maat, zoals een intranet, social platform, event- of boekingensite, deinzen we niet terug voor ingewikkelde vragen. Kortom: daag ons uit tot het uiterste.
 • Het bouwen van complexe websites.
  Enkele van de technieken waarin wij ons thuisvoelen: Drupal, WordPress, PHP, MySQL, Javascript & jQuery, HTML5, CSS. Aanvullend leveren we ondersteunende diensten, zoals domeinregistratie, analytics, zoekmachine optimalisatie en webhosting.
 • Klanten begeleiden/adviseren met onze expertise.
  En die hebben we! Zodra we aan tafel zitten bij een klant, blijkt dat we voorop lopen met onze kennis over web technologie.
 • Innovatie zit dan ook in ons bloed en met een passie voor techniek.
  We proberen de nieuwste technologieën uit die we vervolgens op maat aanbieden bij onze klanten. Laat je verrassen door onze innovatieve oplossingen die veel rendement opleveren. Informatie die gedeeld mag worden kan door het publiek van de website verder verspreid worden en kan zo een nieuw publiek bereiken!
 • Ontsluiten van je (backoffice) systemen om je marketing mee te faciliteren.

Kortom: d-Media biedt een compleet pakket aan communicatie oplossingen!