Hoe zet je een website in als middel om producten en diensten aan te bieden, om te communiceren met je klanten? Het antwoord is vaak complexer. “Wij kijken vanuit onze kennis mee, met onze technische know how maken we de blik op de horizon scherper”, aldus eigenaar Daniel Schoone.

Van zolderkamer tot…

Het jaar 2002. Nog tijdens zijn studie start de Bredase ondernemer Daniel Schoone met d-Media. Hij zag de groeiende behoefte aan visueel aantrekkelijke sites, met alleen de hoogst noodzakelijke navigatie. Inmiddels werkt hij met zeven ervaren medewerkers aan de online projecten van vooral middelgrote klanten en is het bedrijf nog steeds groeiende.

Passie

De ontwikkeling van online (communicatie) technieken gaat razendsnel. Het wordt steeds complexer voor ondernemingen om zelf het landschap aan mogelijkheden in beeld te brengen en op de hoogte te blijven van alle innovaties op dit vlak. Daarom bieden wij ondernemingen dé vertaalslag die nodig is om hun doelstellingen waar te maken met meetbaar resultaat. "Wij zorgen voor communicatie oplossingen die aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep van onze klanten."

Het volledige interview is online te lezen op Breda Vandaag en offline in De Bredase Bode van 12 april 2018.

Bedrijf van de Week in De Bredase Bode van 12 april 2018