Overslaan en naar de inhoud gaan

Google Penguin 3.0 algoritme ontleed

12 januari 2015

penguin

Google brengt regelmatig updates uit van hun zoekmachine algoritme. Belangrijk voor jou om te weten wat dit inhoud voor jouw zoekmachine optimalisatie. De laatste updates zijn bekend onder Penguin. Half oktober kwam de laatste Penguin versie uit: 3.0

Omdat het altijd raden blijft wat Google precies heeft aangepast, kan je alleen maar - met voldoende data - achteraf bepalen wat van invloed is. Dit deden ze bij Positionly - een provider van zoekmachine positie monitoring.

Onderstaand de conclusies van hen over deze update. Geïnteresseerd in het continu monitoren van de posities binnen Google, maar ook bijv. Bing? Neem gerust contact op!

Google Penguin 3.0 Analysis - Infographic
Source: Positionly
Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer

Daniel is een expert in de wereld van online en weet dit op een begrijpelijke manier uit te leggen. Als Marketing Technoloog en eigenaar van d-Media B.V., ligt zijn focus op het verbinden van technologie met marketingstrategieën om je te helpen jouw online ambities te realiseren. Daniel's uitgebreide kennis, van het leiden van een team van webprofessionals tot het implementeren van innovatieve marketingtechnologie strategieën, maakt hem een waardevolle partner in jouw digitale reis.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!