Je maakt gebruik van webhosting van d-Media? Op onze standaard webhosting kunnen klanten inloggen via http://hosting.d-media.nl

Inloggen op FTP

Het plaatsen en bijwerken van uw website kan plaatsvinden zoals u gewend bent. Hiervoor gebruikt u uiteraard de aan u geleverde loginnaam en wachtwoord. Het FTP-host adres wat u kunt gebruiken is uw eigen domeinnaam.

Email bekijken en beheren

Voor het ontvangen van de e-mail kunt u uw eigen domeinnaam gebruiken (bijv. mail.) of hosting.d-media.nl. De instellingen vindt u ook terug via http://d-media.nl/webmail onder 'Configureer Mail client'. Hier kunt u ook uw emailprogramma automatisch laten configureren.

U kunt ook gebruik maken van webmail. Deze is te benaderen op https://webmail.d-media.nl:2096/. De gebruikersnaam is het emailadres. Na het inloggen is er de keuze uit 3 webmail pakketten: Horde, Squirrelmail en RoundCube. Wij adviseren om RoundCube te gebruiken vanwege het gebruiksgemak. E-mailgebruikers kunnen na het inloggen ook hun emailadres door laten sturen, hun wachtwoord wijzigen of een vakantiebericht (out of office - OoO) instellen.

Uw hosting pakket beheren

Als u bijvoorbeeld nieuwe emailadressen wilt aanmaken, een MySQL database wilt aanmaken of beheren, of uw instellingen wilt wijzigen aan van uw hosting, kunt terecht op https://hosting.d-media.nl:2083
Er is een uitgebreide uitleg van de verschillende functies beschikbaar om u bij te staan wanneer u er niet direct aan uit komt.

Voor al uw vragen kunt u terecht op support@d-media.nl

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl