In 2011 zijn we van d-Media overgestapt op Twinfield voor onze boekhouding. Tijdens deze overstap, hebben wij ervaringen opgedaan met het omzetten van onze data en het importeren van deze data in Twinfield via de SOAP-interface.

Conversie boekhouding naar Twinfield.

In eerste aanleg zijn de crediteuren vanuit een excel-sheet op de juiste wijze geplaatsts. Vervolgens zijn de debiteuren (dimensions), die in ons CRM-systeem aanwezig zijn, gekoppeld. Hiervoor is een automatische synchronisatie geschreven - handig want bij nieuwe klanten en wijzigingen wordt deze informatie vanzelf ook geplaatst in Twinfield. De wijzigingen in het CRM worden eenvoudig gesynchroniseerd op dagelijkse basis.

De facturen die door ons CRM worden gegenereerd, kunnen middels de synchronisatie direct doorgezet worden richting Twinfield (transactions). Daarbij worden de verschillende omzetgroeppen en BTW-tarieven overgenomen uit de factuurregels.

Altijd inzicht in de boekhouding dankzij Twinfield

Na de opzet van deze koppeling, hadden we binnen enkele uren totaal financieel overzicht over het lopende boekjaar in Twinfield! En voor de komende jaren, hebben we geen omkijken naar het inboeken en bijhouden van onze debiteuren.

Heeft u ook een integratie, koppeling of conversie nodig om uw gegevens te plaatsen in Twinfield? Vraag gerust bij ons na wat wij voor u kunnen betekenen!

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl