Overslaan en naar de inhoud gaan

Sluit een verwerkersovereenkomst af!

Eén van de vereisten van de AVG is dat je als eigenaar van een website de verplichting hebt een verwerkersovereenkomst te hebben met de partij die je website beheert. Als eigenaar van de website heb je de rol als Verwerkingsverantwoordelijke en ben je aansprakelijk bij eventuele datalekken.

Voeren wij werkzaamheden uit voor jouw website?

Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van jouw website, webshop, hosting, support, onderhoud en/of het uitvoeren van een AVG scan. Dan dien jij een verwerkersovereenkomst met ons als partner af te sluiten. Wij hebben in deze de rol van Verwerker.

Gratis verwerkersovereenkomst

Wij willen graag een verwerkersovereenkomst sluiten met onze klanten. Wij hebben ervoor gekozen om onze klanten een gratis, uiteraard juridisch goedgekeurde, AVG proof verwerkersovereenkomst aan te bieden. De reden dat wij hiervoor kiezen is dat wij niet weten wat jij op jouw site doet, wij dit niet kunnen controleren en daarbij de verantwoordelijkheid ook volledig bij jou ligt als eigenaar.

De Verwerkersovereenkomst met d-Media kan je downloaden. Om gebruik te kunnen blijven maken van de diensten van d-Media vragen we je om door middel van onderstaand formulier de Verwerkersovereenkomst te accepteren.

Verwerkersovereenkomst op maat?

Wil je dat wij jouw verwerkersovereenkomst gebruiken of wil je een verwerkersovereenkomst op maat? Maak hiervoor dan een afspraak via mail of bel naar 076-8880022. Indien je hiervoor kiest, zullen wij de aangeboden verwerkersovereenkomst eerst juridisch laten toetsen. De kosten van deze toetsing worden vervolgens bij jou in rekening gebracht.

Accepteren verwerkersovereenkomst

Ik accepteer de Verwerkersovereenkomst van d-Media
Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!