Onze werkwijze

Wij zijn tech-nerds. Met een missie. We kunnen naadloos passende webtechnologiën voor jouw onderneming maken. Maar voor we dat doen, willen we alles van je weten. Dat is namelijk de enige manier om de echte vraag te achterhalen, zodat we aan de slag kunnen met een oplossing die voor je werkt. De eerste stap die we gezamenlijk zetten, noemen wij de strategiesessie. Om tot de beste communicatie-oplossing te komen, beginnen we dus bij het begin om te kijken wat past bij jou. Logisch toch? We komen graag bij jou op locatie, maar je bent ook van harte welkom bij ons in Breda. Hoe we zo’n sessie doen?

  1. We luisteren: wat is jouw behoefte?
  2. We zijn kritisch en een tikkeltje eigenwijs: wij halen echt alles uit de kast om erachter te komen wat je echt nodig hebt. Je kunt alleen je doelstellingen halen als je weet waarom je doet wat je doet.
  3. We denken strategisch: we overzien het grote geheel en verliezen de bedrijfsdoelstelling niet uit het oog
  4. We zijn vaklui: wij zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen op het web en vertalen deze naar jouw behoefte.     

Je hoeft geen seconde te twijfelen aan ons vakmanschap in webtechnologie, we hebben meer dan 15 jaar ervaring en ons team bestaat uit specialisten. We maken graag producten op maat. Maar dat is niet alles. Om tot het beste eindresultaat te komen, werken wij:

  • Nieuwsgierig: We willen altijd weten hoe iets in elkaar steekt, hoe het werkt. Waarom je wilt wat je wilt en waarom je doet wat je doet. We houden van verwondering. En die nieuwsgierigheid zit in ons DNA, we hebben een enorme intrinsieke motivatie om onszelf ook te blijven ontwikkelen;
  • Probleemoplossend: iedere vraag leidt naar een stap in de richting van de oplossing;
  • Samen: interactie op basis van gelijkwaardigheid, dat is ons uitgangspunt;
  • Vernieuwend: hebben we al gezegd dat we tech-nerds zijn? Dus ja: wij houden van nieuwigheden die we kunnen toepassen om dichter bij de oplossing te komen;
  • Betrokken: verbinding is belangrijk voor ons. Met jou en met het werk dat we voor jou gaan doen. We hebben ouderwets ‘hart voor de zaak’ en doen er alles aan om samen de doelen halen.

Benieuwd naar de beste oplossing voor jouw uitdaging? Laten we dan aan de slag gaan! Bel ons voor een strategiesessie.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!