Voordat we een -voor jouw onderneming- naadloos toegesneden web technologie toepassen, willen we eerst alles van je weten. En dát is wat onze werkwijze uniek maakt: confectie bestaat niet bij d-Media. Het gaat immers om die allesbepalende eerste indruk.

Pas-sessie

Het toepassen van naadloos toegesneden web technologie en de daarbij behorende adviezen zijn erg belangrijk bij de aanschaf. Wij komen hiervoor graag bij jou op locatie. Uiteraard is een pas-sessie bij ons op kantoor in Breda ook mogelijk.

Een pas-sessie bestaat dan ook uit een combinatie van:

  • mensgericht: we luisteren naar waar jouw behoefte ligt.
  • technische kennis: wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het web.
  • strategisch: we hebben een helikopterview waardoor we ook het grote geheel kunnen overzien en daarmee ook bedrijfsdoelstellingen niet uit het oog verliezen.
  • tikkeltje kritisch en eigenwijs: we halen alles uit de kast om erachter te komen waarom je wilt wat je wilt. Dat klinkt flauw, maar alleen als je weet waarom je doet wat je doet, kunnen je doelstellingen slagen.

Een communicatie oplossing van d-Media zit dan ook gegarandeerd als gegoten!

Maatvoering

Met meer dan 15 jaar ongeëvenaard vakmanschap in web technologie, nemen we alle maten voor je op en zorgen vervolgens voor een product op maat.

Onze maatvoering bestaat uit:

  1. Nieuwsgierigheid - Wij willen altijd weten hoe iets werkt/in elkaar steekt, waarom je wilt wat je wilt en waarom je doet wat je doet. We houden van verwondering en willen onszelf blijven ontwikkelen.
  2. Probleemoplossend - Elke vraag zetten wij om in een stap richting de oplossing.
  3. Samenwerking - Wij houden van interactie op basis van gelijkwaardigheid.
  4. Vernieuwing - Vanuit onze nieuwsgierigheid passen wij nieuwigheden in onze oplossingen.
  5. Betrokkenheid - Wij voelen verbinding met jouw als klant en het werk dat we uitvoeren. Wij hebben ‘hart voor de zaak’ en spannen ons in om de doelen te behalen die we gezamenlijk nastreven.
Volg ons
Plan je route naar ons met Google maps
Bel ons 076-8880022