1
2
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met hun leden versterken ze het coöperatief... Lees verder
Travel Inventive is een expert in het bedenken en regelen van orginele schoolreizen en studiereizen. Ze kennen de... Lees verder

d-Media web professionals

Internetbureau voor haute couture websites

Slimmer Online: leren over online marketing met een learning management systeem

Online Marketing Cursus Slimmer Online

Slimmer Online is een nieuwe online marketing cursus opgezet door onze samenwerkingspartner Think Online. Wij hebben voor dit project onder andere het learning management system, een systeem om online cursussen te implementeren, ingericht. Benieuwd wat je allemaal kan met zo’n learning management systeem? En of Slimmer Online misschien wel iets voor jou is? Lees verder om meer te ontdekken over beide!

Wat is Slimmer Online?

Slimmer Online is een praktische en resultaatgerichte online marketing cursus die je in 20 lessen de fijne kneepjes van het vak leert. Je leert hoe je zelf je online marketing strategie opzet en hoe je alle onderdelen uit deze strategie moet uitvoeren. In deze cursus doe je de basiskennis op die je nodig hebt voor online marketing over een breed aantal onderwerpen. En dat volledig zelfstandig en online via een learning management systeem! De cursus bestaat uit vijf thema’s:

  1. marketingstrategie
  2. contentmarketing
  3. SEO (zoekmachineoptimalisatie)
  4. online adverteren
  5. analyse en planning

Het systeem stuurt geautomatiseerd mailtjes, zo krijg je na het afronden van een les een mailtje met een linkje naar de nieuwe les in je inbox. Iedere les begint met een stukje theorie, vervolgens ga je gelijk aan de slag voor je eigen organisatie/bedrijf met een aantal praktische opdrachten. Aan het einde van de cursus kun je de vragen met jouw antwoorden downloaden als PDF en krijg je een certificaat uitgereikt.

Een learning management systeem in jouw website?

Wil jij ook graag online cursussen aanbieden? d-Media kan ook voor jou een learning management systeem in je website implementeren! En je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden van zo’n learning management systeem. Zo is het in de meeste systemen mogelijk om je studenten op een heleboel manieren te toetsen, bijvoorbeeld door ze een essay te laten schrijven maar ook met open vragen en multiple choice vragen.

Daarnaast kunnen de meeste systemen ook automatisch e-mail updates versturen en kun je zelf instellen wanneer nieuwe lessen beschikbaar worden voor studenten. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat ze maar één les per week kunnen volgen, of juist alles tegelijk net als bij Slimmer Online.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van een learning management systeem? Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen!

Tags: 

Reactie toevoegen