Toen Bibian van Drie ons benaderde of wij haar bij konden staan in het verwezenlijken van haar wens - Ieder kind verdient een kans! - hebben wij daar volmondig ja op gezegd.

ChildTRAC Nederland is ontstaan uit ChildTRAC International, een Nederlandse hulporganisatie die is opgezet door Chantalle Lacroix. ChildTRAC International zet zich in voor het verbeteren van levensomstandigheden en toekomstperspectieven van ‘vergeten’ Birmese kinderen in Thailand. ChildTRAC International geeft deze kinderen een kans om zichzelf te ontwikkelen, met als doel de cirkel van armoede en uitbuiting te doorbreken.

Het vrijwilligerswerk van Bibian van Drie voor het Kinderhuis van ChildTRAC International in Thailand resulteerde in de oprichting van ChildTRAC Nederland in augustus 2012. Omdat ieder kind een kans verdient, óók de vergeten kinderen in Nederland.

d-Media helpt ChildTRAC Nederland in de bouw en het onderhouden van de website die door middel van de inzet van WordPress de communicatie via internet zeer makkelijk maakt.

Wilt u dit project ook steunen? Kijk dan op www.childtracnederland.nl Elke inzet is welkom: van sponsoring tot ambassadeur, help mee!