Met de komst van Adobe Flex, is onze interesse gewekt in de mogelijkheden van dit product van Adobe Systems Incorporated. Adobe Flex 3 is een open source framework waarmee de Adobe gecertificeerde specialisten van d-Media web professionals voor u als klant web- en desktop applicaties kunnen maken en onderhouden. De applicaties gemaakt met dit framework kunnen gebruikt worden in alle gangbare webbrowsers, desktops en besturingssystemen. Zelfs op uw Android gebaseerde mobiel!

Adobe Integrated Runtime

Naast het ontwikkelen voor insluiting in je browser voorziet Adobe Flex 3 ook in de mogelijkheid tot het realiseren van desktop applicaties door midden van de Adobe Integrated Runtime (AIR). Door de komst van AIR wordt het mogelijk om het beste van het web (realtime data), te combineren met het beste van de desktop (CPU kracht en opslagcapaciteit). De runtime van Adobe werkt op elk platform, waardoor de applicaties op bijna elke computer te gebruiken zijn.

Snel applicaties creëren

Door de reeds aanwezig aantrekkelijke interface functies, kan de focus van de ontwikkelaar liggen op de achterliggende techniek, zonder daarbij te verliesen op User Experience. Met deze RIA technologie van Adobe wordt het mogelijk om op een snelle en rijke manier gepersonlaiseerde content en applicatie te realiseren. d-Media heeft met behulp van Adobe Flex bijvoorbeeld de urenregistratie t-Tracker applicatie ontwikkeld, waarin het heel eenvoudig de gewerkte uren bij te houden. Bekijk hier de AIR Showcase Heeft u interesse in de mogelijkheden van Adobe Flex 3? Bent u op zoek naar een web applicatie die gebruiksvriendelijk is? Neemt dan contact met ons op voor een persoonlijke toelichting over wat Adobe Flex voor u kan betekenen!

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl