Overslaan en naar de inhoud gaan

Waag

technology & society
Complementerende visual

Waag: Een pionier in kunst, wetenschap en technologie

Waag heeft al meer dan een kwart eeuw een vaste positie ingenomen in de wereld van kunst, wetenschap en technologie. Met een onvermoeibare nieuwsgierigheid en een sterke toewijding aan de kernwaarden van 'open, fair & inclusive', verkent Waag continu de grenzen en impact van nieuwe technologieën.

Open, Fair & Inclusive: De kernwaarden van Waag

In hun streven naar het verkennen van de grenzen en impact van nieuwe technologieën, heeft Waag zich steeds gericht op drie kernwaarden: open, fair & inclusive. Deze principes resoneren in alles wat Waag doet, van de projecten die ze initiëren tot de manier waarop ze technologie integreren in hun dagelijkse operaties.

Een digitaal thuis voor Waag's rijke geschiedenis

Als onderdeel van onze samenwerking met Waag hebben we de eer gehad om de Drupal 8-website te realiseren. Ons doel: de rijke geschiedenis en uitgebreide rapporten van Waag een online plek geven. De website is een weerspiegeling van de veelzijdigheid en dynamiek van Waag en biedt bezoekers een diepgaand inzicht in de organisatie en haar projecten.

Implementatie van volledig op maat gemaakte Drupal 8 CMS

Bij d-Media geloven we dat elke website uniek moet zijn en weerspiegelen wat de organisatie onderscheidt. Voor Waag betekende dit de implementatie van een volledig op maat gemaakt Drupal 8 CMS. We hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe CMS naadloos past bij de operationele behoeften van Waag en hun kernwaarden van openheid, eerlijkheid en inclusiviteit ondersteunt.

Functierijke projectdetailpagina's en overzichten

Een belangrijk onderdeel van onze taak was het creëren van gedetailleerde projectpagina's en projectoverzichten met filtermogelijkheden. Deze pagina's en overzichten maken het voor bezoekers gemakkelijk om door het brede scala aan projecten van Waag te navigeren en te vinden waarin ze geïnteresseerd zijn.

Volledig responsief webdesign voor optimale toegankelijkheid

We hebben een volledig responsief webdesign uitgewerkt, zodat de nieuwe website van Waag gemakkelijk toegankelijk is op alle apparaten, of het nu een mobiele telefoon, tablet of desktopcomputer is. Hierdoor kunnen meer mensen dan ooit de innovatieve projecten en initiatieven van Waag ontdekken, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Bij d-Media zijn we trots op onze bijdrage aan de missie van Waag en kijken we uit naar toekomstige kansen om onze expertise in webdesign, Drupal en CMS-ontwikkeling in te zetten voor organisaties die een positieve impact maken.

Drupal site
Detailpagina
Overzicht projecten Waag
Mobiel responsive website waag overzicht
Mobiel responsive website Waag design
Mobiel responsive website Waag content pagina iconen
Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  lara
  Lara den RondeDevelopment
   lex
   Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer
   marcel
   Marcel PaansDevelopment
    Patricia van StrienSupport medewerker
     Tim ValbrachtMarketing (stagair)
      Onze blogs in jouw mailbox
      Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!