POS webshop met zoekfunctionaliteit naar producten

Het draait allemaal om kroketten, frikandellen, loempia's, kaassoufflés en bamischijven op de website van Van Geloven, lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten. Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks is hun missie en dit doen zij als een van de grootste snackproducenten met merken zoals Mora, van Lieshout Snacks, Hebro en De Bourgondiër.

Om als friturist, cafetaria of snackbar jouw producten onder de aandacht te brengen is er een webshop gemaakt in Wordpress, waarbij klanten direct hun Point of sale producten kunnen bestellen. Het promotiemateriaal kan gebruikt worden om producten extra onder de aandacht te brengen of om ze op een originele wijze te presenteren.

Binnen de POS webshop zit een zoekfunctionaliteit naar producten. Daarnaast kan je als friturist of snackbarhouder ook eenvoudig promotiemateriaal zoeken van specifieke snack merken als De Bourgondiër, Meester, Mora, Van Lieshout en Welten. Als klant kan je direct promotiemateriaal bekijken, bestellen en betalen. Naast de betalingskoppeling is er ook maatwerk verzorgd. Zo vindt er een automatische synchronisatie plaats met het voorraad beheer systeem van Van Geloven en worden de bestellingen direct doorgestuurd aan een fulfilment partij. Alle producten die op voorraad zijn, worden op deze manier binnen 5 werkdagen geleverd.

Bekijk snel zelf het resultaat op https://promotiemateriaal.vangeloven.com/

Gerelateerde projecten

Analysetool als instrument voor organisatieontwikkeling
Meertalige website met interactieve landkaart
Maatwerk website met rijlesplanner

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl