Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Geloven webshop

POS webshop met zoekfunctionaliteit naar producten
Complementerende visual

Het draait allemaal om kroketten, frikandellen, loempia's, kaassoufflés en bamischijven op de website van Van Geloven, lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten. Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks is hun missie en dit doen zij als een van de grootste snackproducenten met merken zoals Mora, van Lieshout Snacks, Hebro en De Bourgondiër.

Om als friturist, cafetaria of snackbar jouw producten onder de aandacht te brengen is er een webshop gemaakt in Wordpress, waarbij klanten direct hun Point of sale producten kunnen bestellen. Het promotiemateriaal kan gebruikt worden om producten extra onder de aandacht te brengen of om ze op een originele wijze te presenteren.

Binnen de POS webshop zit een zoekfunctionaliteit naar producten. Daarnaast kan je als friturist of snackbarhouder ook eenvoudig promotiemateriaal zoeken van specifieke snack merken als De Bourgondiër, Meester, Mora, Van Lieshout en Welten. Als klant kan je direct promotiemateriaal bekijken, bestellen en betalen. Naast de betalingskoppeling is er ook maatwerk verzorgd. Zo vindt er een automatische synchronisatie plaats met het voorraad beheer systeem van Van Geloven en worden de bestellingen direct doorgestuurd aan een fulfilment partij. Alle producten die op voorraad zijn, worden op deze manier binnen 5 werkdagen geleverd.

Bekijk snel zelf het resultaat op https://promotiemateriaal.vangeloven.com/

Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  judith
  Judith van PuffelenDigital designer
   lara
   Lara den RondeDevelopment & Support
    lex
    Lex VerhoofManager operations en projecten
    lua
    Lua van LoonDevelopment
     marcel
     Marcel PaansDevelopment
      Onze blogs in jouw mailbox
      Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!