Het draait allemaal om kroketten, frikandellen, loempia's, kaassoufflés en bamischijven op de website van Van Geloven, lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten. Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks is hun missie en dit doen zij als een van de grootste snackproducenten met merken zoals Mora, van Lieshout Snacks, Hebro en De Bourgondiër.

De meertalige corporate website, die gebouwd is op Drupal, is voorzien van een zeer uitgebreide functionaliteit. De beheerders hebben de mogelijkheid om alle onderdelen te beheren, zodat acties, nieuws- en persberichten snel op de website geplaatst kunnen worden. Voor de bezoekers is er een ruim aanbod aan informatie in de vorm van nieuws, recepten, vacatures, achtergrondinformatie over de merken, agenda en het hele scala aan producten.

De productcatalogus - met ruim 150 out-of-home producten - wordt gesynchroniseerd met de database van PS Infood Services. Zo is er maar één locatie waar alle informatie over ingredienten en allergenen hoeven worden ingevoerd. De catalogus bevat uitgebreide filtermogelijkheden, om zo snel naar het aanbod te navigeren waar de interesse naar uitgaat.

Bekijk snel zelf het resultaat op www.vangeloven.com.

Gerelateerde projecten

Platform voor online marketeers van diepvriessnacks
De lekkerste snacks van Mora in een perfect online jasje
B2B en B2C website met koppeling naar PS in foodservice

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl