Overslaan en naar de inhoud gaan

Travel Inventive schoolreisplanner

Integratie webapplicatie Schoolreisplanner
Complementerende visual

Een goede buitenlandse schoolreis organiseren kost tijd en vraagt specifieke kennis. Travel Inventive zorgt voor de beste ondersteuning van buitenlandse schoolreizen. Als schoolreisspecialist focussen zij op mooie educatieve werkweken. In ruim 17 jaar verzamelden zij een schat aan waardevolle educatieve opdrachten voor buitenlandse schoolreizen.

In 2014 kreeg de website een facelift en werd deze voorzien van een responsive webdesign. Daarnaast werd het initatief Schoolreisplanner.com gelanceerd, een responsive webapplicatie die het voor docenten mogelijk maakt om zelf een schoolreis samen te stellen en direct daarvan de kosten inzichtelijk te krijgen.

Aangezien Travel Inventive altijd op op zoek is naar vooruitgang en ontwikkeling, heeft de website in 2016 een redesign gekregen en is de Schoolreisplanner geïntegreerd binnen deze website, waardoor alles onder één dak zit. Met de schoolreisplanner selecteer je direct online in ruim 850 buitenlandse schoolreis excursies. Met één druk op de knop download je educatieve opdrachten over je buitenlandse werkweek. Zo regel je snel en efficiënt je schoolreis programma.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op https://www.travelinventive.nl/ en plan direct je buitenlandse schoolreis!

Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  judith
  Judith van PuffelenDigital designer
   lara
   Lara den RondeDevelopment & Support
    lex
    Lex VerhoofManager operations en projecten
    lua
    Lua van LoonDevelopment
     marcel
     Marcel PaansDevelopment
      Onze blogs in jouw mailbox
      Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!