1
2
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met hun leden versterken ze het coöperatief... Lees verder
Travel Inventive is een expert in het bedenken en regelen van orginele schoolreizen en studiereizen. Ze kennen de... Lees verder

d-Media web professionals

Internetbureau voor haute couture websites

Travel Inventive en Schoolreisplanner geïntegreerd

Een goede buitenlandse schoolreis organiseren kost tijd en vraagt specifieke kennis. Travel Inventive zorgt voor de beste ondersteuning van buitenlandse schoolreizen. Als schoolreisspecialist focussen zij op mooie educatieve werkweken. In ruim 17 jaar verzamelden zij een schat aan waardevolle educatieve opdrachten voor buitenlandse schoolreizen.

In 2014 kreeg de website een facelift en werd deze voorzien van een responsive webdesign. Daarnaast werd het initatief Schoolreisplanner.com gelanceerd, een responsive webapplicatie die het voor docenten mogelijk maakt om zelf een schoolreis samen te stellen en direct daarvan de kosten inzichtelijk te krijgen.

Aangezien Travel Inventive altijd op op zoek is naar vooruitgang en ontwikkeling, heeft de website in 2016 een redesign gekregen en is de Schoolreisplanner geïntegreerd binnen deze website, waardoor alles onder één dak zit. Met de schoolreisplanner selecteer je direct online in ruim 850 buitenlandse schoolreis excursies. Met één druk op de knop download je educatieve opdrachten over je buitenlandse werkweek. Zo regel je snel en efficiënt je schoolreis programma.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op https://www.travelinventive.nl/ en plan direct je buitenlandse schoolreis!

Gebruikte techniek: