Website die fungeert als gids tijdens jouw reis

Travel Inventive is een expert in het bedenken en regelen van orginele schoolreizen en studiereizen. Ze kennen de steden, de wegen èn de mensen, maar weten educatieve programma's te organiseren waar studenten en scholieren nog jaren over napraten.

Met meer dan 15 jaar aan ervaring heeft Travel Inventive een schat aan waardevolle educatieve opdrachten verzameld voor buitenlandse schoolreizen. Door de unieke focus op schoolreizen kan de klant zich richten op de drukke lesroosters en neemt Travel Inventive alle organisatie uit handen. Lettend op het budget en de wensen, voor wat betreft bestemming en programma, regelen zij snel en efficient de schoolreis. De klant kan heel handig, met een druk op de knop educatieve opdrachten downloaden betreffende de gekozen bestemming.

Als professionals met organisatietalent zijn ze voortdurend op zoek naar inspirerende educatieve programma's. 

De zeer uitgebreide website geeft de verantwoordelijke docenten de mogelijkheid om zich vooraf uitgebreid te informeren. Tijdens de reis wordt de website ingezet als gids waarin alle benodigde reisinformatie terug te vinden is.

In 2014 kreeg de website een facelift en werd deze voorzien van een responsive webdesign. In 2016 heeft er een volledige redesign plaatsgevonden van de website.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.travelinventive.nl!

Gerelateerde projecten

Platform voor online marketeers van diepvriessnacks
De lekkerste snacks van Mora in een perfect online jasje
B2B en B2C website met koppeling naar PS in foodservice

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl