Overslaan en naar de inhoud gaan

Snack Extra

Een compleet platform voor de horecaondernemer
mora snacks

De Innovatie achter Snack Extra: Een geïntegreerd platform voor Horecaondernemers
snack extra

De afgelopen jaren heeft snackgigant Van Geloven intensief geïnvesteerd in het versterken van de relatie met hun klanten. Deze inspanningen zijn nu bekroond met een innovatief alles-in-één platform: Snack Extra. Ontworpen als een handige webapplicatie, is Snack Extra specifiek ontwikkeld om het leven van horecaondernemers gemakkelijker en voordeliger te maken in een snel veranderende wereld van eetgewoonten en nieuwe trends.

Snack Extra: De webapp die aanvoelt als een app

Het voorgaande Snack Extra klantenportaal voldeed niet volledig aan de behoeften van de doelgroep. Om hier een antwoord op te bieden, is de Snack Extra webapplicatie bedacht. Deze biedt het gemak van een app, maar dan eenvoudig toegankelijk via de webbrowser.

Van design tot implementatie: d-Media's rol in Snack Extra

d-Media heeft de Snack Extra webapplicatie ontworpen, ontwikkeld en geïntegreerd met het bestaande CMS van het Van Geloven platform. Dit zorgt ervoor dat het beheer van de webapp op dezelfde plek blijft, waardoor er voor de marketeers van Van Geloven niets verandert. Dankzij een API-koppeling worden de gegevens uit het CMS, zoals het assortiment en de verbinding met de backoffice, direct in de Snack Extra webapplicatie getoond.

Een platform dat werkt: De resultaten van Snack Extra

Het resultaat van deze inspanningen is indrukwekkend. Op de eerste dag van de campagne hebben 295 personen gebruik gemaakt van de Snack Extra webapplicatie. Hiervan heeft 30% daadwerkelijk een account aangemaakt en ingelogd, is 75% doorgegaan naar de promotieactie en heeft 25% een bestelling geplaatst.

Win-Win voor horecaondernemers en Van Geloven

Met Snack Extra heeft Van Geloven nu een enkel, gecentraliseerd platform waarmee ze gemakkelijk contact kunnen maken met hun klanten. Tegelijkertijd profiteren horecaondernemers van een handige plek waar ze terecht kunnen voor handige tips en tools, voordelige acties en online promotiemateriaal. Dit helpt hen om het maximale uit hun zaak te halen. Een echte win-winsituatie!

Ben je een cafetaria- of horecaondernemer?

Word vandaag nog lid van de Snack Extra community! > Aanmelden Snackextra

Door het succes van Snack Extra tonen we bij d-Media eens te meer onze expertise in webapp-ontwikkeling, Drupal, CMS-integratie, API's en het creëren van krachtige online platforms. We kijken uit naar het helpen van meer bedrijven met hun digitale transformatie.

 

Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  lara
  Lara den RondeDevelopment
   lex
   Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer
   marcel
   Marcel PaansDevelopment
    Onze blogs in jouw mailbox
    Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!