Snack Extra

Een compleet platform voor de horecaondernemer
mora snacks

snack extra

De afgelopen jaren heeft snackgigant Van Geloven flink geïnvesteerd in het versterken van de relatie met hun klanten. Deze initiatieven zijn nu bekroond met een all-in-one platform: Snack Extra. Snack Extra is een handige webapplicatie, speciaal ontwikkeld om het de horecaondernemer makkelijker en voordeliger te maken. Want bij het runnen van een horecazaak komt heel wat kijken: veranderende eetgewoonten, nieuwe trends… Snack Extra helpt om hier sneller op in te kunnen spelen.

Snack Extra

Vanuit Van Geloven werd er opgemerkt dat het voorgaande Snack Extra klantenportaal op de website niet aan de behoeften van de doelgroep voldeed. Om hierop in te spelen is de Snack Extra webapplicatie bedacht; het gevoel van een app, maar eenvoudig te bereiken via de webbrowser. 

d-Media heeft de Snack Extra webapplicatie vormgegeven, ontwikkeld en gekoppeld aan het huidige CMS van het Van Geloven platform. Hierdoor blijft het beheer op dezelfde plek, waardoor er voor de marketeers van Van Geloven niets veranderd. Het voordeel? Alle gegevens (bijvoorbeeld het assortiment en de koppeling richting de backoffice) waren al aanwezig in het CMS. We hebben deze data met behulp van een API gekoppeld richting de Snack Extra webapplicatie. 

Het resultaat

Het resultaat? Op de eerste dag van de campagne hebben 295 personen gebruik gemaakt van de Snack Extra webapplicatie. Hiervan heeft 30% daadwerkelijk een account aangemaakt en ingelogd, is 75% doorgegaan richting de promotieactie en heeft 25% een order gedaan. 

Van Geloven heeft nu een één compleet platform waar ze eenvoudig in contact kunnen komen met hun doelgroep. En horecaondernemers profiteren van een handige plek waar ze terecht kunnen voor handige tips en tools, voordelige acties en online promotiematerialen. Voordelen waarmee ze alles uit hun zaak kunnen halen. Win win! 

Ben je een cafetaria- of horecaondernemer?

Meld jezelf dan direct aan > aanmelden Snackextra

 

daniel
Daniel SchooneDigitaal strateeg & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  judith
  Judith van PuffelenDigital designer
   lara
   Lara den RondeDevelopment & Support
    lex
    Lex VerhoofManager operations en projecten
    lua
    Lua van LoonDevelopment
     marcel
     Marcel PaansDevelopment
      Onze blogs in jouw mailbox
      Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!