Overslaan en naar de inhoud gaan

SBI Formaat

Trainingen centraal op bezoekersvriendelijke website
Complementerende visual

FNV Formaat en SBI training & advies zijn sinds januari 2015 samengesmolten tot een nieuwe organisatie die verder gaat onder de naam SBI Formaat. Daar hoorde ook een nieuwe website bij.
De opdracht aan d-Media om op deze website het trainingsaanbod goed naar voren te laten komen. Maar vooral ook de bezoeker het zo makkelijk mogelijk maken, om zich aan te melden voor een training en de relevante informatie snel te vinden.

d-Media heeft, in samenwerking met TRN, een fris ogende site ontwikkeld waarop alle facetten van SBI Formaat duidelijk naar voren komen.
De trainingen staan centraal, waarbij het van belang is, dat de bezoeker op verschillende wijze de passende trainingen snel kan vinden. Om dit te realiseren is er gekozen voor een agenda, waarin gezocht kan worden op thema, op titel, maar ook op vrije zoektermen. Zo kan de bezoeker eenvoudig en snel de juiste training vindt.

Buiten de corebusiness van SBI Formaat zijn ook andere relevante onderwerpen van belang. Denk hierbij aan blogs, onderzoeken en nieuwsberichten. De website - gebouwd op Drupal - is eenvoudig te beheren door de klant. Om alle bezoekers op de verschillende apparaten - van mobiel tot desktop - een perfecte presentatie te geven is er gekozen voor een responsive webdesign.

Naast de globale zoekfunctie, zijn er ook kleinere zoekfuncties beschikbaar gemaakt om gericht te kunnen zoeken. Zo vind je eenvoudig een training, jurisprudentie of een item uit de kennisbank terug.

Er is gekozen voor een eenvoudig beheer van trainingen en trainingsdata, waarbij elke training eenmaal ingevoerd wordt en de data aangevuld kunnen worden.
Door de koppeling van het nieuws, de jurisprudentie en de kennisbank items aan de thema’s, maakt dat de bezoeker direct een compleet overzicht krijgt per thema. Hierdoor zorgen de thema overzichtspagina’s voor relevante informatie die een bezoeker verder helpt.

Op deze zeer uitgebreide site, is niet enkel alle nodige informatie helder in kaart gebracht, maar ook de medewerkers zijn goed in beeld te vinden met mooie foto’s en een profiel omschrijving per persoon. Deze medewerkers zijn ook te vinden op expertise, zo kan er direct naar de juiste persoon gecontacteerd worden bij vragen. Niet alleen prettig om direct de persoon te weten, maar ook erg efficiënt en klantgericht.

De website adressen van sbi.nl en fnvformaat.nl worden na de samenvoeging doorverwezen naar nieuwe site. Om de huidige waarde in de zoekmachines te behouden zijn van alle pagina’s verwijzingen gemaakt naar het nieuwe adres op de website.

Bezoek de website voor actuele trainingsinformatie of gewoon omdat je nieuwsgierig bent op https://www.sbiformaat.nl/

Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  lara
  Lara den RondeDevelopment
   lex
   Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer
   marcel
   Marcel PaansDevelopment
    Tim ValbrachtMarketing (stagair)
     Onze blogs in jouw mailbox
     Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!