Organiseer Het Zelf

Analysetool als instrument voor organisatieontwikkeling
Complementerende visual

Voor deze nieuwe speler op de markt hebben we enerzijds een website gemaakt waarin hun dienstverlening duidelijk naar voren komt en anderzijds een tool ontwikkeld om in te zetten als instrument ter ondersteuning van de gewenste team- en organisatie ontwikkeling.

Bekijk de website: organiseerhetzelf.nl

Wordpress

Wordpress website

De dienstverlening van Organiseer Het Zelf omvat diverse instrumenten en interventies om de gewenste organisatieontwikkeling te ondersteunen. Om zichtbaarheid te creëren in de mogelijkheden die zij bieden, hebben wij een Wordpress website gerealiseerd.

Vragenlijst

Unieke vragenlijst en rapportage

Ook hebben wij voor Organiseer Het Zelf een teamanalyse-vragenlijst tool ontwikkeld. Deze kan ingezet worden als meetinstrument binnen zelfsturende teams om inzicht te krijgen waar ze staan qua ontwikkeling. Na het invullen van de vragenlijst, kan je direct een rapportage downloaden in pdf die direct inzicht geeft in de teamontwikkeling in zelforganisatie. Daarnaast biedt het rapport gerichte ontwikkeltips en -adviezen. Zo kun je als team al direct zelf aan de slag.

vragenlijst
De teamanalyse - vragenlijst tool is gereed en in gebruik genomen. Organiseer Het Zelf en deze tool zijn nieuw in de markt en nog startend. Zodra de eerste resultaten hierover bekend zijn, zullen we ze hier publiceren!
Daniel Schoone
Daniel SchooneDigitaal strateeg & Ondernemer
Frank van Deursen
Frank van DeursenDigital designer - Frontend development
development
John DoeDevelopment
  Lara den Ronde
  Lara den RondeDevelopment & Support
  Lex Verhoof - Manager operations
  Lex VerhoofManager operations en projecten
  Lilian Portheine
  Lilian PortheineBusiness Developer
  Liselore Verschuren
  Liselore VerschurenSEO specialist - Copyright
  Marcel Paans
  Marcel PaansDevelopment
  Onze blogs in jouw mailbox
  Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!