Overslaan en naar de inhoud gaan

Online analysetool organisatieontwikkeling

Meetinstrument voor Organiseer Het Zelf
Complementerende visual

Voor deze nieuwe speler op de markt hebben we enerzijds een website gemaakt waarin hun dienstverlening duidelijk naar voren komt en anderzijds een tool ontwikkeld om in te zetten als instrument ter ondersteuning van de gewenste team- en organisatie ontwikkeling.

Bekijk de website: organiseerhetzelf.nl

Vragenlijst

Unieke vragenlijst en rapportage

Voor Organiseer Het Zelf is een teamanalyse-vragenlijst tool ontwikkeld op basis van Drupal. Deze kan ingezet worden als meetinstrument binnen zelfsturende teams om inzicht te krijgen waar ze staan qua ontwikkeling. Na het invullen van de vragenlijst, kan je direct een rapportage downloaden in pdf die direct inzicht geeft in de teamontwikkeling in zelforganisatie. Daarnaast biedt het rapport gerichte ontwikkeltips en -adviezen. Zo kun je als team al direct zelf aan de slag.

vragenlijst
De teamanalyse - vragenlijst tool is gereed en in gebruik genomen. Organiseer Het Zelf en deze tool zijn nieuw in de markt en nog startend. Zodra de eerste resultaten hierover bekend zijn, zullen we ze hier publiceren!
Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  lara
  Lara den RondeDevelopment
   lex
   Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer
   marcel
   Marcel PaansDevelopment
    Onze blogs in jouw mailbox
    Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!