Overslaan en naar de inhoud gaan

Mora België

B2B en B2C website met koppeling naar PS in foodservice
Complementerende visual

Mora België was op zoek naar mogelijkheden om zowel de consument als de B2B markt beter te kunnen bedienen. Daarom hebben wij één website gemaakt voor beide doelgroepen. En een koppeling met hun productassortiment mogelijk gemaakt zodat deze producten vanuit de bronapplicatie ingeladen worden in de website.

Bekijk de website: mora.be

Snacks overzicht

Eén centrale plek voor beheer en onderhoud

Of het nu gaat om bitterballen, kroketten of bamischijven, Mora België hoeft hun productassortiment nog maar op één plek te onderhouden. Voor Mora België koppelde wij hun backoffice systeem PS in foodservice met hun website. De verpakkingsafbeeldingen, productinformatie, bereidingswijze en allergenen worden op deze manier actueel gehouden op de website.

Consument - B2B

Een B2B en B2C website in één

Wij realiseerde voor Mora België een B2B en B2C website in één:

 • voor de consument: hier kan informatie opgevraagd worden over specifieke producten en kan men deelnemen aan acties;
 • een klantenportaal: om producten, promotiemateriaal en acties onder de aandacht te brengen bij hun zakelijke klanten.
Inspiratie

Meertalige website

Ga je je richten op meerdere landen of regio’s, dan komt een meertalige website om de hoek kijken. Meertaligheid binnen Drupal is naar alle wensen in te richten.

Mora België bedient haar klanten in zowel het Nederlands als het Frans. Beide talen kunnen worden onderhouden vanuit het CMS Drupal 8.

Maatwerk

Maatwerk design

Op basis van de identiteit van Mora België is een maatwerk design gerealiseerd. Met een responsive uitwerking voor optimale beschikbaarheid van mobiel tot aan desktop.

Van Geloven
Geschiedenis van een slagersfamilie. Ad van Geloven groeit begin jaren ‘60 op in Brabant. Hij start zijn loopbaan met het maken en verkopen van ragout en soep in blik. In 1969 rollen de eerste kroketten van de lopende band. In de jaren die volgen bouwt hij een bedrijf op dat in alle categorieën de beste snacks maakt. Mora België is onderdeel van Van Geloven.
Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  lara
  Lara den RondeDevelopment
   lex
   Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer
   marcel
   Marcel PaansDevelopment
    Tim ValbrachtMarketing (stagair)
     Onze blogs in jouw mailbox
     Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!